Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita2333

Cudem uniknęłam gwałtu

Polecane posty

Witam Chciałbym opowiedzieć wam moją historie. Było to 4 lata temu . Wracałam do domu było gdzies ok 14 . Nagle zauważyłam że lezie zamną jakis facet. Przyspieszyłam wiec kroku a on za mną dalej . W koncu zatrzymał mnie . Ubzdurał sobie ze zaczepiam mu córke . Ja odpowiadam że sie myli a ten dalej swoje . Wiedziałam czego tak naprawde chciał. Ale nie zdązył mnie nawet przewrócić bo pojawiła sie jakas pani . Wtedy uciekłam. Biegłam ogladajac sie czy za mną nie lezie . Bałam sie strasznie.

Gość iiiiiijjjeee
a ta stopka to a propos tego co się wydarzyło ? ;-P

Gość goodies
" a ta stopka to a propos tego co się wydarzyło ?" się uśmiałam :D :D :D

Gość oczekujemmmmmmmmmm
hahaha

iiiiiiiijjjeee no odpowiedz :) 4 lata temu był 94 rok?? czytaj ze zrozumieniem :)

Gość ja to myślę
1/10

Gość prewencja
od kiedy każdy facet, który zaczepia kobietę pod byle jakim pretekstem jest od razu gwałcicielem? :o

Gość ola 29
To był na pewno ten sam! 13:17 Ola 29 - Co tak okropnie cuchnie? Spytałam stojąc na przystanku autobusowym. Stojący obok, męźczyzna w podeszłym wieku spojrzał na mnie wymownie i skinął palcem żebym się nachyliła... Wyglądał na dżentelmena, ubrany był w długi płaszcz i kapelusz, jego twarz była łagodna i miła. Nachyliłam się.. - Pytasz co to za swąd, moja droga? To moja pała... Co o tym sądzicie? 13:23 [zgłoś do usunięcia] wichłacz kto czuje ten snuje / kto twierdzi ten pierdzi 13:26 [zgłoś do usunięcia] Jestem z Raju może już się rozkłada facet 13:28 [zgłoś do usunięcia] wichłacz niektóre laski potrafią zaśmierdzieć centralą rybną żę aż palą się włosy w nosie ... 13:28 [zgłoś do usunięcia] mysle ze masz Downa 13:28 [zgłoś do usunięcia] Ola 29 Aż mnie zatkało. -Co?! - prawie krzyknęłam. - Mój kutafon padła równie głośna odpowiedź. Pozostali ludzie czekający na autobus spojrzeli w naszym kierunku. Zrobiło mi się głupio. Chyba się zaczerwieniałam. - Co się tak gapcie? - zapytał mój rozmówca. - Chcielibyście zobaczyć? Mam wyjąć? - Odeszłam, zaczęłam biec przed siebię oby jak najdalej od tego odrażającego typa. Nagle uświadomiłam sobie coś. Już kiedyś spotkałam tego człowieka. Byłam wtedy na pierwszym, może na drugim roku studiów. A więc top był on... To ten człowiek... 13:31 [zgłoś do usunięcia] Ola 29 ...potem sie obudziłam,zjadłam sniadanie i poszłam do pracy w Tesco wykładac chemię 13:38 [zgłoś do usunięcia] Ola 29 Szłam wtedy przez park, umówiłam sie na randkę. Byłam szczęśliwa. Ubrałam się w najładniejszą sukienkę, to był mój wymarzony chłopak. Nagle usłyszałam głos. - Dziewczynko, pomóż mi. Rozejżałam się. Na ławce w cieniu siedział ten mężczyzna. Był ubrany w gustowny garnitur, w ręku trzymał cygaro. - Przepraszam, ale w czym ja mogłabym Panu pomóc? - spytałam. - Podejdź bliżej, nie chcę o tym mówić na głos. - odparł. Zgodziłam się, z Romkiem miałam się spotkać dopiero za pół godziny - mam czas - pomyślałam, a ten człowiek nie wygląda na groźnego. Podeszłam... 13:39 [zgłoś do usunięcia] wichłacz kiedyś jednej lasce zdjąłem gacie i włożyłem nos w jej fajny tyłek to myślałem że padnę ze smrodu sików 13:50 [zgłoś do usunięcia] Ola 29 - Posłuchaj mnie teraz. - Powiedział nieznajomy. Mam problem, a ty wyglądasz na osobę, która może mi pomóc. - Co mogę dla PAna zrobić? - spytałam. Mój wacław ohydnie śmierdzi, zajmij się tym. - Co?! Jak Pan śmie!? -Byłam wściekła a jednocześnie przestraszona. Teraz rzeczywiście poczułam okropny zapach. Chciałam uciec ale przytrzymał mnie, szarpałam się i krzyczałam nie mogąc się uwolnić. Nikt nie reagował, nikogo w pobliżu nie było. Byłam pewna, że za chwilę zostanę zgwałcona. Nagle mój oprawca puścił mnie i powiedział: - Jeszcze się spotkamy, a wtedy poznasz szkaradny smród mojego pytonaga. Po czym odszedł powolnym krokiem, ja zaś siedziałam na ziemi i płakałam... A więc on mówił prawdę, wrócił aby mie dręczyć. Dlaczego?! Co on ode mnie chce? 14:20 [zgłoś do usunięcia] NEROOOO Następna wariatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18:27 [zgłoś do usunięcia] wichłacz co ty jadasz / że do rymu gadasz ??

a z kąd ty wiesz ze chcial cie zgwałcic?? O 14 ?? Prędzej w nocy

Gość ja to myślę
"Baby to mitomanki"

Z wami nie ma co dyskutować .Chciałam opowiedziec co mi sie przytrafiło ,a wy sie ztego nabijacie! ZENADA!

Gość ja też uniknęłam
Ja cie rozumiem, bo ja też uniknęłam gwałtu dwa dni temu: jeden mężczyzna patrzył na mnie na przystanku autobusowym :-( była 15 i wracałam z pracy - napewno on chciał mnie zgwałcić, ale jakoś udało mi się uniknać tego, bo wmieszałam sie w tłum na przystanku - inaczej napewno by mnie zgwałcił. 🖐️

No ja sie nie nabijam...Tylko na podstawie tego tego, ze jakis facet za toba szedl i cie zaczepił nieznaczyze chciał cie zgwałcic...Może Cie z kims pomylił?

Jak Cie próbował szarpac albo gdzies ciagnac to moglo mu o to chodzic, ale moze był po czymś? Przypomnij sobie, moze ci cos umknelo??

Ale nie nabijajcie sie...Ciekawe jak wy byscie sie czuli jakby ktos wam chcial krzywde zrobic i chcielibyscie o tym pogadac a tam was wysmiewają...A anita2333 ile masz lat??

Gość dsdsdsd
ona sie chyba zali ze jej sie nie poszczesciło...

ja 24 :) nie, pytam sie bo myslalem ze jakas nastka z ciebie :) A spotkałaś go od tamtego czasu?? Czy juz nie chodzisz w tamto miejsce??

Musisz sie mniej seksownie ubierac :) bo nawe stare typy po 50-60 lat jeszcze leca na takie