Maja555 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Mam pytanie czy chetnie zakladacie mini ale taka bardzo krotka? Ostatnio poszlam w takie do szkoly i wszyscy chlopacy sie za mna ogladali to bylo nawet mile;) A dziewczyny z mojej szkoly patrzyly na mnie zazdrosnym okiem. Wygladalam naprawde ladnie mam lfajna figurke i dlugie nogi no i jescze zalozylam butki na koreczku..:)Ale na drugi dzien kumpela mi powiedziala ze ona by nie zalozyla takiej krotkiej.. Smutno mi sie zrbiło.. CZy nie wyszłam w szkole na taka łątwa czy jak..? Czy te wszystkie spojrzenia ze strony chlopakow i zazdrosnych lasek to nie byly mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja555 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Mysli: \'\'ale ona ma krótka ta spodniczke\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja555 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Proszę o odpowiedz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhkmhkl Napisano Kwiecień 9, 2009 zalezy jaka krotka była :] i ile mas lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzesiek co ma 3 włosy na łbie Napisano Kwiecień 9, 2009 Nie pierdziel, ja sie nie oglądałem za tobą tylko za Michałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja555 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 MAm 14lat;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach