Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmmmmmmmmmmmm

Nie znam go, ale martwię się trochę...

Polecane posty

Gość Beznadziejaaa w
Hmmm czyli co dokładnie proponujesz robić mała czarna??

Pewnie ma telefon awaryjny kazdy moze kupic karte w kiosku a potem ja wyrzucic...jakby mu zalezalo to by sie odezwal..olac , zapomniec i tyle

Gość mała czarna.........
Co robić hmmm bawić się facetami, flirtować, uwodzić i zostawiać.....nie wolno się angażować!!!!!!!!!!!!! Ja zauważyłam, że jak totalnie olewam faceta choć on mi się podoba to on wręcz nalega na spotkania ze mną, a jeśli wyślę o dwa smsy za dużo to już jest przystopowanie z jego strony!!!!Dziwne!!!!

mała czarna- swiete słowa.. ja jestem z facetem i im bardziej sie staram tym mniej mu zalezy a jak jestem mila aczkolwiek zdystansowana to wszystk jest ok...tez tego nie kumam, ale widocznie tak juz z nimi jest

Dlatego musimy być zdystansowane cały czas, a jak się jakiś trafi co będzie nas chciał zdobyć to niech się chłop stara...jak mu się nie będzie chciało, trudno....jego strata.Facetów jest dużo na tym świecie a bez nich też nie jest źle!!!!!

Gość Beznadziejaaa w
DZiewczyny na serio tak jest-jak jesteście chłodne i obojętne to oni na kolanach się do nas czołgają, a jak przez jeden dzień jesteś miła, słodka, dajesz mu do zrozumienia że Ci sie podoba i pokazujesz że jesteś jego to on od razu się czuję panem i władcą i przestaje go do nas ciągnąć. Czyli tak to jest że w ogóle nie można pokazać facetowi swojej prawdziwej twarzy?? Jak patrzeć tak na to z tej strony to beznadzieja, bo cały czas trzeba udawać że Ci nie zależy...

Gość Beznadziejaaa w
Odezwijcie sie laseczki

no niestety tak trzeba właśnie robić, beznadziejne to ale prawdziwe.....jak facet się poważnie zakocha to wtedy można mu okazać trochę więcej zainteresowania

innych sposobów nie znam tylko te typowe........

i nadal się nie odezwał ten koleś?????

a puszczalas na ten numer sygnal??? bo mi kiedys tez raport nie dochodzil a tel koleś mial wlaczony....

Gość a qq
pewnie jak juz wlaczy tel to wymysli jakis efektowny bajer...moj eks kiedys wysili sie na teks: tel wpadl mi do kibla i dlatego nie odbieralem :O doswiadczenie podpowiada mi, ze z nim wszystko ok tylko sie rozmyslil. teraz wiele osob ma po 2-3 aparty tel...lepiej daj se spokoj z czekaniem :)

hehe dobre z tym kiblem...usmiałam się jak nic :-)

Gość Wielki_John
No i jak się teraz macie szanowne Zołzy? Wszystkich wrzucacie do jednego wora.Dlatego jesteście niezależnymi singielkami. Wiecznie samotnymi i wielce przewartościowanymi. Wojna płci prowadzi do tego, że 7 milionów ludzi jest samotnych, bo ci źli, a te niedostępne.... bo to bo tamto. Bo faceci zdradzają a kobiety to nie bo niby z kim? Prawda jest taka że jakby kobiety nie miały wycieku macicy to i faceci nie mieli by z kim zdradzać. Prawda jest jak d... każdy ma swoją. Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi. Zołz i zdrajców nie pozdrawiam.