Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladziutkaaa

depilator

Polecane posty

Gość gladziutkaaa

Kupiłam wczoraj depilator i nie odrosło mi jeszcze za wiele włosów, ale już coś próbowałam ;) Już się przyzwyczaiłam do bólu (chociaż wiem, że jak będe miała więcej włosów to bd boleć bardziej). A moje pytanie. Jak też zaczynałyście i wychodziły wam krostki (albo i nie) to po ilu razach przestało? I czy 20 pęset to nie za mało? http://www.zadowolenie.pl/kupic_img/m_6029-depilator-braun-2170-solo-eversoft.jpg

Gość gladziutkaaa
up

Gość nie mam czasu na seks
mnie krostki wychodzą za każdym razem. to normalne, że po wyrwaniu włosa zostaje ślad plus zaczerwienienie :o

Gość gladziutkaaa
no to bd poprostu depilowac się wieczorem ;)

Gość zły/a
Zły depilator kupiłaś oj bedziesz załować...lepiej byłoby gdybyś kupiła PHILIPS ma o wiele wiecej penset 20 to bardzo mało..:(

Gość A20
Po pierwszym użyciu depilatora miałam "krostki" o średnicy 2-3 cm, ogromne, ropiejące, wyglądające jak wrzody! Przez dwa, może trzy lata mialam po tym blizny na całych nogach, brrr! Nigdy więcej nie zaryzykuję !

Gość gladziutkaaa
a czego się spodziewać za 90zł :P Trochę długo będzie mi zajmowac depilowanie.. bo tylko te 20 pęsety, ale wyrywać wyrywa, więc jest ok :)

Gość gladziutkaaa
yyh.. własnie spróbowałam depilacji pod pachami.. o nie, nie.. bolało dobre 10 razy bardziej :O I ledwo zaczęłam i już mi krew leciała to przestałam.. A że pod pachami można to czytałam w instrukcji i bikini też. Ale co do pach to też tak miałyście?

kazda skora reaguje inaczej, wiadomo, ze za pierwszym razem jest najgorzej ale u mnie to i bikini bez problemu depilowalam

Gość gladziutkaaa
może to też dlatego, że pod pachami niestety mam dość mocne włosy.. ale i tak je wydepiluje ;) nie teraz.. nie teraz.. ale może jutro

Gość kurwix
ja z pach mogę wydepilować jedynie jakieś trzy centymetry włosów. dalej nie idzie, bo boli jakby mi rękę urywało. ale noszę bluzki z rękawem, więc akurat te trzy centymetry gładkiej skóry są dla mnie zbawcze, resztę poprawiam zwykłą maszynką.