Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

polsat cyfrowy czy cyfra

Polecane posty

Gość no co wy
ja mam cyfre juz drugi raz i nie narzekam

Pytam sie,bo chcialabym zakupic jakis pakiet i wolalabym zasiegnac Waszych opinii :). Czyli jednak cyfra lepsza?

przetestowałam oba i zdecydowanie polsat - tu masz o wiele ciekawsze kanały - poza tym są o wiele bardziej elastyczni - jak spóźnisz się z opłatą nie odcinają ci od razu telewizji. Poza tym na cyfrze nie mam żadnych polsatowskich kanałów - tylko tvn

Gość no co wy
dogre chyba cos ci sie pomyliło nie miałam w sumioe polsatu ale znajomy ma i jak sie spózni z opłatą do 3 dni to odcinają a w cyfrze nawet do 2 tyg nie odetną wiem bo czesto było tak ze płaciłam z opóznieniem a co to lepszych kanałow a jakie masz tam lepsze co?????

Gość no co wy
dobre*miało być

Gość no co wy
polsat 2 jest

Gość co to jest gęsiwo
zdecydowanie cyfra! Bzdura że cyfra odcina jak się nie zapłaci. Nawet miesiąc czasem ich przetrzymię a itak najpierw zadzwonią przed odcięciem z 10 razy.

A czy jest taka mozliwosc,zeby np.cyfra w jakims czasie dolozyla do swojej ofert kanaly,ktore ma polsat (np.polsat posiada program E!,ktorego cyfra nie ma)??

Gość co to jest gęsiwo
no akurat to że nie ma polsatu to chyba nie jest jakiś minus :D

ja po tygodniu opóźnienia dostaję od polsatu sms, później jeszcze raz, po trzech tygodniach odłączają - zdarzyło mi się kiedyś w weekend - zadzwoniłam wytłumaczyłam że nawet jeżeli teraz zapłacę to kas wpłynie sopiero w poniedziałek - powiedzieli ok - włączymy pakiet familijny a po zaksięgowaniu resztę. Prawie zawsze się spóźniam z opłatą (zapominam po prostu) i reguluję dopiero po smsie.

Gość no co wy
kazdy chwali soje wiadomo

No ja tez uwielbiam program E!,a cyfra go wlasnie nie ma :(. I wlasnie sie zastanawiam czy oni kiedys go doloza do swojej oferty??

Gość klanisko....
Miałam cyfre i wlasnie brak polsatu to jedyny minus. Ale znowu w polsacie cyfrowym nie ma tvn-u. A polsat2 to same powtorki, beznadzieja.

ale ja sie pytam czy jest mozliwe,ze wlasnie okreslona platforma moze wzbogacic swoja oferte o jakis kanał??

Gość kalaka
polsat

Ilnoka - to zależy o jaki np. cyfra o plsat na pewno nie wzbogaci. Z resztą najczęściej tej neden program jest droższy niż dany pakiet

bo mi wlasnie bardzo zalezaloby na tym,zeby cyfra wzbogacila swoja oferte o kanał E!. I wlasnie zastanawiam sie czy to jest w ogole mozliwe.

a ja slyszalam,ze wlasnie w cyfrze da sie zrobic cos takiego,zeby pozostale telewizory w domu ja odbieraly.Trzeba tylko kupc taka chyba rozdielke,a w polsacie nie ma takiej mozliwosci!

Gość carlica
tak, w cyfrze+ można rozdzielic kanaly na kilka telewizorow. wszytsko zalezy co chcemy ogladac. ja mam cyfre, dla fanow sportu maja teraz fajna promocje, za 10zl mozna miec 3 sportowe kanaly.

Gość carlica
w sumie to dzieki temu mozna miec dzieki temu prezent na swieta z glowy:)

Gość moniqqqq
myslisz, że są tu fanki sportu? na cyfrze jest duzo kanałow kobiecych ale i sportowych dal facetów, a do tego tanio można je dokupić oddzielnie jak piszesz hat-trick, więc cyfra górą

Gość carlica
moga byc fanki sportu, czemu nie:> sama lubie czasem ogladac nba:D ale wlasnie mozna tak zakrecic, dla nas wziac jakis fajny pakiecik, a dla faceta ten hat-trick.

Gość Ewka12
Cyfra plus ma już polsaty, a poza tym znacznie ciekawszą ofertę. polecam cyfrę.