Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bryzza

FOTOGRAFOWIE....SZOK

Polecane posty

Gość Bryzza

Normalnie SZOK ze przestali na forum pojawiać się fotografowie;-) Podobno to efekt, że któraś para została oszukana przez fotografa reklamującego się na forum. Dowiedziałam się o tym od naszego fotografa a on dowiedział się w urzędzie skarbowym gdzie został wezwany na „milą rozmowę” :):) . Zdaje się że nad branżą lewych usługodawców w tym i fotografów zebrały się bardzo czarne chmury… Być może to sami fotografowie czyszczą swoje szeregi :-P Jeśli tak jest to BRAWO, BRAWO… :D

Gość zolwikk
co w zwiazku z tym

Gość jowil
nie kumam

Gość to ja..
No i dobrze. Wreszcie ktoś zrobi porządek. Szkoda, że nikt nie robi porządku z kosmetyczkami

Gość fotograik
Najwyższy czas aby w tej branży ktoś zrobił porządek. Uczciwie prowadzący działalność fotograficzną będą mogli wreszcie w siebie inwestować. Google też są chyba monitorowane. Nic dziwnego, zaczyna się sezon na sluby

Gość Zainteesowana tematem Poznań
Cześć. W tym tygodniu czytając różne wypowiedzi na temat fotograficznych usług ślubnych zabawiłam się w śledczego. Mam ślub we wrześniu przyszłego roku tak że nie robie jeszcze paniki z poszukiwaniem fotografa . Wpisałam w wyszukiwarkę google ,,zdjęcia ślubne” i wybrałam dwudziestu fotografów. Do wszystkich wysłałam zapytanie o ofertę zwracając się dodatkowo z prośbą aby w odpowiedzi był podany nip i regon. Jako zleceniodawca mam takie przecież prawo. Te informacje uwiarygodniają wybrana firmę i w razie nie dotrzymania przez fotografa umowy mam się gdzie odwoływać. W zasadzie bardzo szybko dostałam od wszystkich odpowiedzi. Zgadnijcie ilu mi przysłało dane o które prosiłam?. Wspomnę że kilku wręcz na moja prośbę przysłało bardzo nie przyzwoite odpowiedzi.

Gość Zainteresowana tematem Poznań
Cześć. W tym tygodniu czytając różne wypowiedzi na temat fotograficznych usług ślubnych zabawiłam się w śledczego. Mam ślub we wrześniu przyszłego roku tak że nie robie jeszcze paniki z poszukiwaniem fotografa . Wpisałam w wyszukiwarkę google ,,zdjęcia ślubne” i wybrałam dwudziestu fotografów. Do wszystkich wysłałam zapytanie o ofertę zwracając się dodatkowo z prośbą aby w odpowiedzi był podany nip i regon. Jako zleceniodawca mam takie przecież prawo. Te informacje uwiarygodniają wybrana firmę i w razie nie dotrzymania przez fotografa umowy mam się gdzie odwoływać. W zasadzie bardzo szybko dostałam od wszystkich odpowiedzi. Zgadnijcie ilu mi przysłało dane o które prosiłam?. Wspomnę że kilku wręcz na moja prośbę przysłało bardzo nie przyzwoite odpowiedzi.

Gość ...wtrącenie...
A kogo to obchodzi że ktoś pracuje legalnie lub nie legalnie. Ważna jest cena i to aby każdego było stać na fotografa.

Gość ala-
do Zainteresowanej tematem Poznań straszne głupoty piszesz. Nikt nie ma obowiązku ci podawać nipu czy regonu bo ty masz akurat takie widzimisie. Jak zechcesz podpisać umowę to co innego wtedy masz prawo.