Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khrgioygruirg

O czym jest piosenka lonely Nany?

Polecane posty

Gość khrgioygruirg

ciekawa jestem

Gość khrgioygruirg
moze ktos wie

Gość khrgioygruirg

Gość fiutasek
o samotności :)

Gość foka b20
to jest pierdolenie o szopenie, a nie piosenka :o

Gość khrgioygruirg
nic nie rozumiem z tego tłumaczenia:(

Gość o jaaaaa
:))))))

Gość hollywoodland
efren: Jestem samotna,samotna,samotna Jestem samotna,samotna w moim życiu Jestem samotna,samotna,samotna I´m lonely, lonely, lonely Jestem samotna,samotna,samotna Boże,pomóż mi,pomóż mi to przeżyć Zwrotka: Pamiętam przez pierwszy czas spotykaliśmy się,jednego dnia Dzieci w ogrodzie bawiły sie,miały zabawę ekscytującą i zdumiewającą,miałem prawdziwych przyjaciół moich czułem moje bicie serca i realnie nie umiałem okłamywać twarzą w twarz i oko za oko używałem naszych rąk jędzo i zaopatrywałem:) chłodniej jest odlotowo od stycznia do czerwca i my wciąż byliśmy razem lubią klej,ty znasz te zasady Na zawsze razem Ty i Ja wierzymy w to co było czyste Jeśli ja kiedykolwiek powinienem czuć,że mogłem liczyć na Ciebie ale to było nie Wybiegając z czasem,widzę kto jest nieuczciwy samotnie wychodząc chroniony z wszystkimi pannami wężowymi wszyscy patrzą na na mnie i na Ciebie dla wszystkich mówiłem czarny,biały,żółty,jeśli twoja młodość lub starość NANA jest w tym domu to pozwalam sobie to wiedzieć co ja wiedzę jest jak się czuję i panna jest sama. Refren: Wszyscy są wyjeżdżający ode mnie Oh,panie chodź pomóc mi proszę Robiłem trochę złych rzeczy w moim życiu Dlaczego ty nie uratowałeś mnie Sprawiasz,że dostają wszyscy to czego potrzebują Wiem jaką miałem zapłacić za to cenę Zwrotka: Skradałem się na to tą ulice nocą a później gliny i świat łzy w moim oczach jestem człowiekiem światła ciemność jest standardowa,on będzie ratować mnie Pan jest moim pasterzem,jestem zimny pomimo karetki kogo będzie,jestem fair nie akceptuje BOGA dziękuję za błogosławieństwo i umiejętności na MIKROFONIE pięć lat,my wiedzieliśmy,że tutaj nie ma dostojeństw Trzy ostatnie,widziałem świetlnego mnie Czy idę do góry muszę iść na dół Będę się kręcił wokół Ciebie głównie ku miastu śmierci zawsze patrzę przednie,jak ty nigdy nie zobaczyłaś powrotu więc wiele łez i węży ma moim utworze Teraz jeżdżę na moim dużym tłuszczu(brzuchu) Twoje pośladki są niewolnicze,więc na patrzę pod światło NANA jest w tym domu to pozwalam sobie to wiedzieć co ja wiedzę jest jak się czuję i panna jest sama. Refren: Wszyscy są wyjeżdżający ode mnie Oh,panie chodź pomóc mi proszę Robiłem trochę złych rzeczy w moim życiu Dlaczego ty nie uratowałeś mnie Sprawiasz,że dostają wszyscy to czego potrzebują Wiem jaką miałem zapłacić za to cenę google nie gryzie 💤

Gość hollywoodland
i ogólnie to jest najlepsze tłumaczenie tej piosenki jakie kiedykolwiek czytałam :D

Gość o jaaaaa
tylko co z tego tłumaczenia mozna zrozumiec

Gość niezłe to tłumaczenie

Gość tyroksyna
"Teraz jeżdżę na moim dużym tłuszczu(brzuchu)" :D

uzywałem naszych rąk jędzo i zaopatrywałem:(

co znaczy to zdanie:)