Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziulenkaK

różowa sukienka, czy to nie za wiele?

Polecane posty

Gość MadziulenkaK

Nie wiem czy to nie będzie złamanie kanonu, no i co powiedzą na to goście i moi rodzice. Znalazłam w necie taką sukienkę: http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=65 mojego faceta chce do tego ubrać w takiego koloru koszuję. Jak myślicie, nie za odważnie, nikt nie pomyśli, że to zbyt wydziwione? Bo sukienka naprawdę sliczna, no i nie jest to w końcu taki ostry róż.

Gość gruszkakula
Krój zupełnie nie w moim guście, ale kolor świetny. Odważnie, ale bez przesady. Moim zdaniem będzie OK :-)

Gość frajda666
skoro moze byc tak ostatnio modny kolor cappucino, to czemu nie roz?

Gość MadziulenkaK
No właśnie chciała bym coś co nie jest aż tak popularne no i nie jest białe, więc padło na róż.

Sukienka zupełnie nie w moim stylu. A róż to zdecydowanie nie mój kolor ;-).Ale widziałam dwie panny młode w różowych sukienkach i naprawdę bardzo ładnie wyglądały. Myślę, ze jak się będziesz sobie podobać to sie nie zastanawiaj.

Gość Lokals_fim
No co ty Madzia, ten dzien to jedyny taki w zyciu a raz sie zyje, zatem nie ma czasu na nudne sukienki, ja bym ja kupila, mi sie rowniez podoba. Jedna dobra rada, zeby ten dzien pozostal niezapomnianym - nie patrz na to co mysla ini, patrz na siebie i swojego narzeczonego. Napewno bedziecie sliczna para mloda.

Gość gdfd
Moim zdaniem nr 3, ewentualnie ostatnia. Ta z Apartu jest fajna, ale jest zasada, że na wesele nikt a świadkowa szczególnie nie powinien zakładac białej kiecki.

Gość gdfd
nie ten teamt sorry

Gość MadziulenkaK
Dzięki Lampira ale one są zupełnie różne. No i oczywiście nie mówię, że Twoja brzydka ;)

Gość kotka222
suknia jest sliczna, a moze uszyc taka sam tylko cala biala, albo ten roz delikatniejszy

Gość fajna kiecka

A mi tylko o kolor chodziło, żebys sobie zobaczyła kilka modeli w różu :-).

Gość moylek_85
jeśli ci się podoba to na co czekasz... nawet białą sukienkę ktoś z rodziny potrafi zawsze skrytykować - sa gusta i guściki. A ta bardzo ładnaaa ;)