Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thorsinium

Heroes of might and magic/Disciples

Polecane posty

Gość Thorsinium

Tak więc chciałbym spytać graczy co sądzą na temat tych sag/gier. Jak wiadomo gry turowe potrafią przyciągnąć kilka osób do jednego komputera za pomocą swoich multiplayerowych systemów turowych aby móc się świetnie bawić ze znajomymi (Zwłaszcza w dni gdzie pogoda nie sprzyja). Tak więc mam pytanie jakie są największe zalety a jakie wady, co byście zmienili w Disciples lub Heroes of Might and Magic. Oraz czy przeniesienie akcji do 3D jest dobrym posunięciem w takich grach. Przykład Heroes5, Disciples2 które jest w produkcji. Czy jest to zbędny dodatek utrudniający orientację po mapie podróży, bitwy.

Gość Thorsinium
Tak, oczywiście chodziło mi o 3. Przepraszam za pomyłkę.

Gość Thorsinium
Prowokacja ? Nie rozumiem która część tu jest prowokacją.

Gość Nie jestem taka zimna
Po prostu kolega chcial zaszpanowac slowem prowokacja :P Disciples nie znam ale w Herosy 3 sie gralo. W 5 nie przypadly mi chyba zamki, brak moich ulubionych. Podczas poruszania sie mozna troche na poczatku pogubic ale tak to nawet ladne. Nic do zmiany 3. :P

Gość Thorinius
Jeśli chodzi Ci o to ,że w miejscu dla kobiet to dalej nie rozumiem. Znam dużo kobiet które grają w gry komputerowe, zwłaszcza w Heroes znam kilka, fakt z Disciples nie spotkałem się. Po prostu próbuję zrobić sobie takie zestawienie oraz porównanie czegoś, a głosy wielu zróżnicowanych osób mogą się przydać. Mężczyzn, kobiet. Wierzących nie wierzących. "Metali", hip hopowców. Dla mnie to nie ma naprawdę większego znaczenia. Jeśli ktoś się tu wypowie to fajnie, jeśli nie to "trudno się mówi". :)

Gość gracz-ka
ja gram w warhammera age of reconing :] wczesniej w Wowa ale zwalili Pvp :/ a jako nieliczna z kobiet gralam wlanie pvp ;)