Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedroneczka_84

co z kapustą pozostałą z gołąbków?

Polecane posty

hej:) mam zajebistą ochotę na gołąbki, tylko nie mam pomysłu, co zrobić z pozostałą kapustą? zostaje mi pół główki i przecież jej nie wyrzucę, bo to marnotrastwo.. ostatnio z tego co mi zostało , podsmażyłam kapustę na masełku z dodatkiem pomidorów i jako dodatek do mięsa nie był najgorszy.. ale pewnie macie inne, ciekawsze pomysły.. czekam na propozycje 🌼

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość amellla
ja mrożę, robie potem łazanki, albo do farszu do pierogów i uszek dodaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale to siekasz ją i zamrażasz? bo kiedyś zamroziłam kapustę pekińską poszatkowaną i po rozmrożeniu napęczniała mi wodą i do niczego już się nie nadawała.. i boję się że z białą będzie tak samo..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222
zamiast p0apieru toaletowego moze sluzyc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do bigosu z nia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Do co to będzie
a myslałam ze to Jarek_84 :D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zaparzyć całą główkę
Po rozdzieleniu liści, te których nie użyję zamrażam. Układam je w pudełeczku i do zamrażarki. Po rozmrożeniu gotowe do nałożenia farszu i przygtowania kolejnych gołąbków. Można też zamrozić całe gołąbki, przed ugotowaniem, "na surowo".

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gotuję
do miękkości pokrojoną na kawałki w wodzie z solą i odrobiną cukru i podaję z masełkiem i bułką tartą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mirekkk
Sparzyć, posiekać i zrobić collesława.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×