Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XyZ.....

CHŁOPCY ZACZNIJCIE DBAĆ O SIEBIE !!

Polecane posty

Dlaczego Wy kobiety :) macie zawsze do nas pretensje??? A wy takie idealne i zawsze sie myjecie? :):)

Gość Nie mam nic do powiedzenia
tedi ciekawe jakbyś sie czuł jakby Cie taki śmierdziel o loda poprosił:P

Gość Nie mam nic do powiedzenia
ja tam nigdy nie dbałem-> widocznie potrzebujesz matki a nie kobiety , może jeszcze sznurowadła mamy za Was wiązać?:P Jak dzieci :classic_cool:

mogłaś powiedzieć "głowa mnie boli, nie mam ochoty" wy zawsze sie wykrecicie ta wymówką:P

Gość ...XyZ.....
tedi_ no ja sie myje ;p No ale są wyjątki którzy się myją . Tylko że z niego taki figo fago myśli ze jest taki och i ach a tu takie coś.. szok

Gość słowiczka musi być piękna
💤

Gość ...XyZ.....
tedi_ nie no sam cos burkną że nie bedzie mi już przeszkadzać i sobie pójdzie. Więc wyręczyłam go w tym i sama poszłam :/

Gość ...XyZ.....

Gość brudasy są wszędzie
kiedyś spotykałam się z chłopakiem i na początku było ok, ale po jakimś czasie przestał o siebie dbać, wkurzało mnie to że po każdym jego noclegu w moim łóżku muszę zmieniać pościel bo on smierdział potem, brrrrr jak o tym pomyslę, w końcu nie wytrzymałam i mu o tym powiedziałam, a on się zaśmiał i dalej nic sobie z tego nie robił, szybko się rozstaliśmy :)

Gość brudasy są wszędzie
nawet kiedyś specjalnie poszłam z nim do drogerii i mówie, masz kupić to to i to, kupił ale nie używał :)

bo wy nas dziewczyny nie zmienicie :P:P:P piwo, mecz i pełen spontan! :):)

Gość ...XyZ.....
no niestety chyba mamusia nie nauczyła higieny osobistej. tedi każdego można zmienić ;) potrzeba tylko czasu :D

Gość brudasy są wszędzie
ale na litość gdzie Wasz wstyd :) jesli facet by mi powiedział, idź się umyj bo jesteś nieświeża chyba bym się pod ziemię zapadła, a taki śmierdziel myśli że jak nas przytuli a potem całe śmierdzimy nim :) to to jest przyjemne bleeeee

Gość brudasy są wszędzie
zmieniacie się, jak Wam na kimś bardzo zależy :P wtedy już nawet nie ma piwa, meczy ani smrodu :)

nie no to by bylo chamskie tak powiedziec do dziewczyny...ale czasem mam ochote :) Ale jaki wstyd?? Jak my nie smierdzimy!! Z tym zmienianiem jak bardzo zalezy to tez nie do konca :P:P:P Chyba , że pod publiczke, żeby dziewczyna uwierzyla, ze sie zmienilismy, a i tak po tygodniu "higiena wraca do normy" :P:P

Gość ...XyZ.....
jakby mi ktoś powiedział ze śmierdzę bym chyba popadła w depresje ;p hehe. No ale co zrobić?? Myślą że kochamy ich nawet gdy są najgorszymi brudasami... Ciekawe jak by się zachowali gdybyśmy my chodziły jak flejtuchy

Gość ja nie mam przyjaciółek
to chyba normalne że jak spał z Tobą to się spocił faceci się pocą przy wysiłku .

Gość brudasy są wszędzie
tedi masz ochotę tak powiedzieć? czyli spotykasz się z brudaskami :) :) nie bo on śmierdział nie tylko po wysiłku, fuj jak o tym pomyśle, musiałam się zaopatrzeć w dodatkowe komplety poscieli bo nie nadążałam z praniem :) nie mówie tu o jakiś lekkim spoceniu, normalne że każdy się czasem poci i nie można tez z tym przesadzać, no ale bez przesady :)

jakbyscie Wy chodzily jak flejtuchy to byscie nas bardziej krecili :P Tak juz mamy

Gość brudasy są wszędzie
a co może kręcić widząc flejtucha/flejtuszkę? :)

nie umiem tego wytłumaczyć, tak już jest i nic nie poradzimy na to :)

Gość brudasy są wszędzie
czyli to jest sposób żeby poznać fantastycznego faceta , nie dbać o siebie ;> hm....

Gość ...XyZ.....
Już wole nie znalezc chlopaka niz zaczac nie dbac o siebie ...