Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codziennaawqert

dzisiaj bylam na zakupach i wydalam 800zl

Polecane posty

Gość marne provo
to glupi jestes jesli ci sie wydaje nudzi sie jakejs krowie i wypisuje bzdury

Gość codziennaawqert
tedi idobrze im wiecej tak mysli tym ja bogatsza:) chuja mnie obchodzi czy mi wierzycie czy nie ,ja mam dobrze a wy bidoki liczcie kazdy grosz

Gość gfgcnghkmhj
nie no lepiej se nakupuj 50 par po 50zł szmelcowatego badziewia i zasyp tym pół chaty :P

Gość codziennaawqert
bede kupowac buty jakie chce i ile chce ,a oszafe sie nie boj ,mam takie pomieszczenie jak garderobe:)

Gość gfgcnghkmhj
a ja myslę tak ja tedi :P ....tylko zakompleksieni ludzie muszą sie dowartościowywać w ten sposób....

Gość marne provo
kiepska jestes ewidentnie po tym co piszesz widac ze klamiesz

Gość codziennaawqert
najlepsza jestp olska menatalnosc ze jak ktos sie dowie ze zarabia duzo wiecej od niego to by zabil z zazdrosci:)

Gość codziennaawqert
uciekam bidoczki baju baju:) zrejta chelb ze smalcem:P

a o co idziecie, że to jakaś 10-latka se jaja robi, bo mysli ze zaimponuje??? autorko, jestes przykra

Gość marne provo
ale nikt o zdrowych zmyslach i faktycznie tyle zarabiajac nie pisze takich glupot a tym bardziej nie wkleja swojego zdjecia!

Gość gfgcnghkmhj
jak ktoś rzeczywiście zarabia dużo, to to WIDAĆ, nie musi o tym się rozpisywać na jakimś forum :P

Gość a co to
haha ja kasy mam po dostatkiem ale nigdy jeszcze nie kupilam butow za 50zl-bez przesady i nie pochwale sie ile mam na miesiac bo nie jestem takim pustakiem jak ty

Gość aaaaaar
osz ty no faktycznie

Gość aaaaaar
ja cem autograf dodusi

Gość gfgcnghkmhj
tedi - nie obrażaj do dody :D

ja bym chciał na klacie :P:P autograf dody...:) albo na pośladku :):)

Gość Ekonomista z wyboru
gdzie mozna znaleźć zdjecie autorki, bo chcę sprawdzić, czy nie jest to moja żona.

Gość gfgcnghkmhj
a ja bym chciał nagranie jej śmiechu .... do odstraszania kretów w ogrodzie :D

Gość Do codziennaawqert
"najlepsza jestp olska menatalnosc ze jak ktos sie dowie ze zarabia duzo wiecej od niego to by zabil z zazdrosci" Kochanie polska mentalność polega raczej na tym, że przeciętny Polak taki jak ty główkuje, dwoi się i troi jakby się tu pokazać przed innymi i wzbudzić czyjąś zazdrość. Niby w jakim celu założyłaś ten topik jak nie w takim ? Świadomość, że ktoś inny może Ci pozazdrościć zwiększa tym samym twoje niskie poczucie własnej wartości. Pogardzasz że polaczkami którzy zazdroszczą ale nie czujesz pogardy wobec celowego wywoływania zazdrości w celu dowartościowywania się. Typowe zachowanie na forum. Już wiele lasek takich jak ty zakładało tu podobnie dziecinne topiki jak ty. Wygląda na to że dorosły człowiek w niczym się nie różni od 5-letniego dzieciaka w piaskownicy, który chwali się przed innymi dziećmi że ma więcej zabawek od nich. O ile w wydaniu dziecka można to jeszcze jakoś usprawiedliwić o tyle takie zachowanie w przypadku dorosłego jest już po prostu żałosne. Człowiek taki świadczy o głębokim infantyliżmie. Widok kobiety przechwalającej się przed innymi swoimi pieniędzmi świadczy o tym, że jest ona prymitywna że będąc dorosłą kobietą nie wyrosła jeszcze z pieluch i brak jej zupełnie ogłady, wyczucia w stosunkach międzyludzkich. Widok takiej kobiety, która próbuje poprawiać sobie samopoczucie kosztem innych, nie budzi zazdrości lecz głębokie współczucie dla jej niedorozwinięcia i kompleksów.

Gość no i co z tego ........
:O Ja ostatnio kupiłam w tydzień nowe koszulki i bluzki na lato- razem 589zł dokładnie plus buty za 319zł plus cienie estee lauder poczwórne za 200zł w Douglasie i tusz za 119... Teraz jestem biedną, spłukaną studentką😭 Ale myślę jesczez nad nowym różem i kolejnym tuszem:P

Gość gfgcnghkmhj
Do codziennaawqert>>> szkoda twego gadania, wszak to dziecię ma nie więcej niż 14 lat :D wiesz, dziś juz w szkołach wolne, w chacie pewnie bieda, "starzy" na bilet do kina poskąpili....to się dziecię musi na forum dowartościować :D

Gość no i co z tego ........
tak naprawdę nikogo nie interesuje, na co wydajesz kasę, każdy myśli jak wydac swoją tak, żeby mu starczyło i był zadowolony. Kogo to w ogóle obchodzi?:O