Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confused 29

mam 29 lat i nigdy nie mialem dziewczyny...

Polecane posty

Gość confused 29

a moj problem to nie tyle, ze zadnej nie znajde, ile taki, ze bede czul sie glupio... a wrecz strasznie, gdybym mial sie jej przyznac, ze nie mialem zadnej wczesniej... ja sam na takich patrze jak na nieudacznikow prawie, heh innymi slowy, mam 29 lat, nigdy nie bylem w zwiazku. Chcialbym byc, moglbym dac kobiecie duzo uczucia, ale czulbym sie tym "nizszym" w zwiazku, jesli ona by wiedziala, ze przed nia, nie mialem innych moj plan jest taki... znalezc sobie jakies, najlepiej mlodsze, jedna, dwie, byc z nimi po pare miesiecy, zeby nabrac doswiadczenia bycia w zwiazku, oraz zeby ta moja przyszla powazna dziewczyna nie byla ta pierwsza...

Gość huhaska
A prawiczkiem jestes?

Gość confused 29
nie..... :)

Gość huhaska
to cale szczescie ufff

Gość Arianna844
A ja mam 25 i tez nigdy nie bylam w zwiazku z facetem, i dokladnie z takich samych powodow co ty obawiam sie miec kogos teraz..

A czy wam tak trudno zrozumieć ze najlepiej być sobą!!! Jak ktoś was pokocha to w dupie będzie miał to czy jesteście dziewicami prawiczkami czy nie, czy byli pzred nimi inni partnerzy czy nie - powtarzam będą to mieliw dupie - tylko znajdźcie sobie kogoś kto was pokocha...

Gość Arianna844
No tak latwo powiedziec, gorzej zrobic;)

nie mówiłem ze łatwo to zrobić... ale ja wierzę że kazdy prędzej czy później trafi na ta właściwa osobę... czasem mi sie wydaje że już tajką znalazłem, tylko że nam nie wyszło... ale skoro nawet ktoś taki jak ja miał kogos / a na 160 opinni 159 ocenio mnie jako brzydala:P/ to i wy znajdziecie;) moze nawet tej wiosny kto wie:)

Gość Arianna844
Bardziej licze na lato;) widzisz to jest tez tak ze czasem ma sie wrazenie ze chodzi sie nie tymi drogami co twoja druga polowka jesli ona gdzies istnieje...moze trzeba sie wybrac na druga polkole by ja znalezc;)

E tam... poprostu tzreba miec oczy otwarte;) czasem ktoś wyjątkowy jest blisko nas a my tego nie dostrzegamy:) zresztą jesteś mój rocznik:) a ja nadal mam 24 w pażdzierniku kończę 25:P:P:P - rocznik 84 jest najlepszy i kazdy z tego rocznika będzie szczęsliwy:) a lato wtedy można poznac dużo interesujących ludzi:)

Gość Arianna844
Tez w pazdzierniku koncze 25;) podobno nas z rocznika 84 jest najwiecej:) jesli chodzi o oczy szeroko otwarte hmmm u mnie to nie dziala;/

Gość Agnes 16
Co za bzdury!! Moim zdaniem to tylko wymowka... Dla nas dziewczyn nawet to zaszczyt byc tą pierwsza:) i wedlug mnie bezsensowne jest szukac sobie przypadkowych dziewczyn zeby nabrac jak ty to nazwales "doswiadczenia". Tutaj nie trzeba zadnego doświadczenia;] jeśli nadejdzie to prawdziwe uczucie nie bedzie sie nic liczyło prócz was:) powodzenia:)

Adrianna - waga jesteś?? ej nie ąłm sie te otwarte oczy zadziałają w końcu;) aj tez nie mam bujnego zycia w zwiazkach bo zawsze zaczynam od przyjaźni;) i zazwyczaj sie zadużam w tej osobie co nie trzeba:P ale teraz na wiosnę i lato stanę sie barzdiej dostępny;) zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie;) Agnes 16 - święta racja:)

Gość Arianna844
Tak jestem waga:) No tez licze na te cieple dni he he

:):) wagi tez sa najlepsze:) zresztą nawet o nas piosenkę napisali "Pod Buda - Urodzeni Jesienią" :) a w Twoim życiu czemu nigdy sie nie zwiazałaś? Zawsze odrzucali czy co?

Gość Arianna844
Ktorego urodzony;) ahhh to dluga historia, nigdy sie nie zwiazalaas? dziwnie to brzmi dla mnie, ale prawdziwe, nie szukam zwiazku z pierwszym napotkanym mezczyzna moze tak, a spotykalam niewlasciwych, a ci ktorzy byli mysleli ... tym zamiast tym, trza spotkac odpowiednia osobke a pozniej mozna planowac zwiazywanie sie itd:)

dobre podejście adrianna, też tak sobie myślałem jak Ty do zcasu gdy po 1,5 roku olała mnei pana - była ze mną nieszczęsliwa i nie potrafiła się dogadac i poszła sobie wprost do innego, podobno teraz jest szczęsliwa... ja urodzony 18 października:) zawsze pada w ten dzień:P:P może nie cały zcas ale zawsze trochę deszczu spadnie;) Prawiczek jak pokocha to zobaczysz że w dupie będzie miała prawictwo nawet jeśli nie bedzie to na ręke jej, jak pokoccha to zrozumie i nie będzie z tegp robić afery, ale warunek musi pokochac

to ją olejesz i poszukasz takiej która będzie się interesowała, świat realny nie kręci się tylko wokół sexu jak ten wirtuualny... zresztą zanim jej powiesz że jestes prawiczkiem to mozecie byc już dobrymi przyjacoółmi i moze czuć do Ciebie coś więcej;)

Gość Arianna844
Dokladnie mam takei samo zdanie, to nie robi roznicy czy jest prawiczkiem w wieku 29 lat dziewczynie ktora go prawdziwie pokocha, mysle ze autor watku boi sie iz po prostu kobiety maja za duze wymagania, prawda sa takie ale to te z rodzaju najgorszego jakie mozesz spotkac (solarki, biale kozaczki, itd) a sa tez sympatyczne, naturalne, zawsze usmiechniete, troche niesmiale kobiety ktore pewnie maja ten sam problem! I wlasnie to juz niestety w rekach losu czy taki 29letni wpadnie na taka sympatyczna, mysle ze wtedy oboje stwierdza ze wygrali los na loterii;) ah sie rozpisalalm Vampire i widzisz to dziala w dwie strony, mezczyzni tez trafiaja na nieodpowiednie kobiety, coz life;)

niom adrianna dokladnie:) prawik wiesz jak jest z sexem jak juz przyjdzie co do zcego to bedziesz wiedzial co robić;) to jest tak jak z całowaniem, nie da sie tego wytłumaczyć a jak już dojdzie to sam bedziesz wiedział co i jak;) a pozatym będziesz miał plusa bo bedziesz sie starał zrobić partnerce dobrze, nie powinieneś sie tym wszystkim tak dołowac i rozmyślac o tym;)poprostu zapoznaj kogoś i nie myśl o tym ze jesteś prawiczek;)

Gość Arianna844
To tylko twoje wrazenie, uwierz mi!

niom prawik to tylko Twoje wrażenie;) bo za dużo o tym myślisz, za mocno to analizujesz w umyśle, spróbuj podejść do dziewczyny tak na luzie, pogadaj normalnie nie myślac wcale o tym swoim kompleksie, potestuj na koleżankach które nie wiedzą że jesteś prawiczkiem i zobaczysz że podejdą do ciebei jak do normalnego faceta;)

misiek pzresadzasz:P prawiczek to tylkoz a mocno analizuje bedzie luuz gdy przestanie sobie głowę tym zawracać, przyjdzie zcas i na niego i kto wie moze będzie szczęsliwy że poznał tą właściwą i to znia przeżył swój pierwszy raz i z nia zostanie;) dla niektórych takie podejscie jest ważne takis obie cel obierają i wcale z tego powodu nei musza czuć sie gorszymi

prawik jak bedziesz sobie tak powtarzał to w końcu staniesz sie ciapowaty, spójrz na swoje atuty i zalety, bo każdy je ma - lubisz czytać, to zaskocz dziewczynę jakimś cytatem albo opowieścia o książce, lubisz filmy - pogadaj o filmie spróbuj się pokazac od starny "hej ja nie jestem atki zły, potrafię to i to i to, znam to i to i to a wy nie" - trochę egoistyczne ale nie pozwoli innym zasypać Cię mułem;) zacznij zwracac uwagę an pozytywy a nie na same minusy

Gość Witcher
KOCHAM agnes 16!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam 25 lat i nigdy nei miałem dziewczyny 🖐️ i nigdy mieć nie będę 🖐️ "oj plan jest taki... znalezc sobie jakies, najlepiej mlodsze, jedna, dwie, byc z nimi po pare miesiecy, zeby nabrac doswiadczenia bycia w zwiazku, oraz zeby ta moja przyszla powazna dziewc" to ciekawe czemu nie miałeś jak teraz tak bez problemu znajdziesz sobie 2 młode :D

a moje równieśniczki pozaręczane i już chajtniete i dzieciate - a mi się mazy rodzina i co mam z tego powodu się dołowac ?! przyjdzie czas że i ja założę rodzinę, poprostu o tym nie myśl, określ sobie jakieś cele miej idee i zasady / życie i tak to wyklaruje bo od tego jest/ ale z zasadami łatwiej sie pozbierac w tym świecie, facet musisz nabrac pewności siebie choc minimalnej, nie jesteś w niczym gorszy od innych, ale musisz sam do tego dojść sam to odkryć, jak odkryjesz to zrozumiesz ;)

"nie jesteś w niczym gorszy od innych, ale musisz sam do tego dojść sam to odkryć, jak odkryjesz to zrozumiesz " co ty im za farmazony opowiadasz :O 🖐️ jak by był lepszy od innych to dziewczyny same stały by do nie go w kolejce