Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macarena

adresy homneopatów

Polecane posty

Czy zna ktoś homeopatów z okolic Zawiercia,Myszkowa,Będzina,Dąbrowy Górniczej,Sosnowca? Proszę o ich adresy i ich numery telefonów?

Gość ooooooaaa
to dobre tez bym chciała zaraz poszukam jakichs tez ostatnio szukałam to ci wkleje. Cchce a tych samych okolic nawet ale nie znalazłam zaraz wkleje

Gość ooooooaaa
Bielsko-Biała: 1. Indywidualna Praktyka Lekarska lek. med. Cecylia Janura ul. Broniewskiego 29 A 43-300 Bielsko-Biała tel. (33) 8193847 Specjalizacja: neurolog Bytom: 1. Prywatny Gabinet Lekarski Dr n. med. Dorota Klima ul. Dworcowa 1 Bytom tel. (72) 23-778-788 Specjalizacja: Medycyna Naturalna, Akupunktura 2. Przychodnia Rejonowa nr 2 lek. med. Anna Nocuń ul. Strzelców Bytomskich 9 41-902 Bytom tel. (32) 2813973 Specjalizacja: choroby wewnętrzne Częstochowa: 1. Indywidualna Praktyka Lekarska lek. med. Ewa Jaśkiewicz ul. Wesoła 32 m 1 42-200 Częstochowa tel. (34) 3619173 Specjalizacja: pediatria Zabrze: 1. MEDICARE lek. med. Danuta Kozak-Rejdych ul. Karola Miarki 7 m 4 41-800 Zabrze tel. (32) 2712543 tel. kom. 608-311-212 Specjalizacja: anestezjologia, homeopatia Dodatkowe informacje: rejestracja telefoniczna po 15.00

Gość ooooooaaa
oni z tego co wiem zajmuja sie homeopatia a blizej nas nie wiem sama jestem z dąbrowy górnczej :( a po co potrzebujesz ?

Gość zuziulka12
Hej dziewczyny, poklikajcie mi na ten link, może coś wygram dzięki Wam, a i wy też możecie się zarejestrować. W najgorszym razie dostaniecie pastę do zębów. http://www.3dwhite.pl/?click=10fd18ebecc0371 4902699b352038626