Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfg

Czyją stronę trzymać

Polecane posty

Gość gfg
Muszę chyba odjeść od matki ona leki mi dawała od małego np żebym coś nie zbroiła. Ojciec chodził do pracy a ja byłam z nią i zawszę jak byłam dzieckiem dawała mi bym nie krzyczała, biegała itp byłam otumaniona a ona sobie szła np do koleżanki. Jak chodziłam do szkoły to się dzieci ze mnie śmiały i mi dokuczały i wtedy mama dawała mi rano leki jak szłam do szkoły i jeszcze miałam tabletki i kazała mi brac jak mi ktoś dokuczy. TAta był normalny ale teraz też bierzę te leki razem z nią i nawet prowadzi przy tym auto ale też nie moze sie bez leków obejść. U nas w każdej szufladzie są leki psychotropowe wszystkie jakie są dostępne na rynku. I mama ma napisane w jakiej szufladzie jakie są leki i sama sobie tacie dawkuje. neva47- jak ci się udało usamodzielnić w tak młodym wieku i widze że masz mądre podejście do tematu wychowania dzieci. do kiedys zrozumiesz jakie moge mieć zmiany neurologiczne ?? Bo na razie zapominam się i czuje się słaba taka odrealniona

Gość Chanel-mademoiselle
. Rozwiedli się z tata przez religie ona nas wychowywała To jak to jest z tymi Twoimi rodzicami?Coś mi tu śmierdzi prowokacją:-P

Gość gfg
Tak ale mieszkają w jednym domu- ojciec nie miał się gdzie podziać

Gość neva47
Usamodzielniłem się bo poszedłem do pracy :-D a potem za 3 lata na studia :-D. Ja bym nie chciał bym znać takiej matki jak twoja :-O zamiast iść do szkoły zeby bronić dziecka to psychotrop mu dać :-O. Dziecko musi być aktywne to że biega to jest normalne jego zachowanie. Ja radze tak idz do pracy obojętnie jakiej i coś wynajmij może być skromne ale idz od tej matki. Nawet po maturze coś znajdziesz :-D. Ja dziś jadę z rodziną do teściowej i będę w poniedziałek jakbyś chciała pogadać :-D 3 maj się

Gość gfg
Gdzie mogę znaleść prace ze średnim wykształceniem?? Chyba odejdę z domu tylko muszę się gdzieś zaczepić.