Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyjane

mam 28 lat i...

Polecane posty

Gość babyjane

Witajcie, mam 28 lat. Ważę niestety 57kg przy wzroście 157 cm Jeszcze niedawno ważyłam 50kg. Przytyłam objadając się słodyczami. Stosuję dietę, która nie przynosi żadnych efektów a wręcz odwrotnie, wciąż tyję. Jem 5 posiłków dziennie, ostatni o 18. Rano obowiązkowo śniadanie. Codziennie dużo spaceruję po około 10km. Załatwiam w tym czasie różne sprawy i nie korzystam ani z auta ani z autobusów. Potem nie mam już siły na ćwiczenia. Ciągle chce mi się jeść. Jak widać dieta Henryego Pasternaka nie przynosi efektów. Chciałabym znowu być szczupła :( Robiłam badania krwi itp. wszystko jest w porządku, nic mi nie dolega a jednak mój metabolizm zwolnił i tyję. Rozumiem, że z wiekiem metabolizm spada, ale jedząc owoce, warzywa, ryby itp. pijąc wodę, świeże soki, dużo spacerując, tańcząc nie mogę schudnąć, to dla mnie porażka! Czy ktoś jest w takiej samej sytuacji co ja? Jak odzwyczaić sie od jedzenia? Jak nie dopuścić do siebie myśli o jedzeniu?

Gość Spokojna1
Badania krwi to lipa. Zrob sobie badania PIERWIASTKOWE. A takie ssanie to moze byc z nerwow (jakis cwiczenia relaksacyjne na to) albo z problemow z przewodem pokarmowym. Odzywiasz sie dobrze? To ze duzo jesz to wlasnie moze byc problem ze sie zle odzywiasz i dlatego tyjesz i zle sie czujesz.

Gość Spokojna1
Tu nie chodzi o picie wody ani jedzenie ryb, trzeba sie odpowiednio odzywiac. ODZYWIAAC! Organizm potrzebuje tluszczy, weglowodanow, bialek, mikroeleemntow. Nadmiar tez jest niezdrowy.

Gość
o co chodzi bejbe :D :D

Gość a jakze
koniecznie zmien diete, bo na pewno Ci nie sluzy. poza tym te 5 posilkow...probowalam 2 razy i mam to samo co Ty,.wiem, to zdrowo, ale moj organizm nie potrafi sie przestawic. to niby male posilki, a ja wciaz tyje, czuje sie ociezala, chwilami nawet ciezko mi oddychac. wrocilam do swoich 3 posilkow, odzywiam sie tak od zawsze, i jest ok. w tym trybie, gdy chce zrzucic pare kg, po prostu jem mniej wedlin, wiecej nabialu, ograniczam pieczywo. z warzywami nie przesadzam, bo po nich szybko jestem glodna i odczuwam to ssanie. zamiast warzywek popijam przed lub po posilku sok pomidorowy, albo warzywny. markeba, masz ciekawa stopke, az mnie ciary przeszly;)

Gość a jakze
merkaba oczywiscie:D wybacz!