Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Kto z Was...

Polecane posty

"to jakoś dziwne że promotor nie wie" Juz pisalam , taki temat sama sobie wybralam i sam pow ze on na ten temat nic nie wie bo to nie jego rejon , ten 3 rozdzail chcialam napisac cos w podobie porownania naszych pl sil zbrojnych do np innego panstwa europejskiego ale pow mi ze nie ma co porownywac wiec rzucil haslem abym opisala modernizacje wybranej jednostki woj. a ze nie mam innego pomyslu to uparlam sie na to. "jednostki? co ty piszesz? i na jakiej uczelni?" jednostki w sensie osoby czyli komisja "nie nieprawdopodobnych tylko różnych takich dość hmmm "mocnych i intensywnych" i jakoś dużo jak na jedną osobę " to podaj przyklady bo ja jakos nie pamietam owych mocnych i intensywnych wydarzen :O

ta.. sam podpisywałem jak chwilę pracowałem :P 🖐️ ale do pracy magisterskiej? Przeważnie starcza im jak się zmieni nazwę :P i zresztą jak by np.: mi kazali coś takiego podpisywać do danych empirycznych to na pewno wpierw bym sięskonsulotwał z promotorem czy lepiej nie przeforimułować tematu bo bezsensu sobie życie utrudniać. No chyba że to jakiś super wymarzony temat z którym wiążesz jakieś nadzieje. jeszcze o jednej niekonsekwencji w twoich wypowiedziach pomyślałem...znaczy naszła mnie teraz... w sumie może nie dokońca nieistotne nie było tematu 🖐️

Zreszta nie muisz pisac , ktos mi dobrzeradzil abym nie pisala o priv sprawach bo ludzie tutaj zle oceniaja itd , juz bylam dziwka , obciagara , bodajże projektem jakiejs tam osoby itd , wiec moge byc i mitomanka , moze dzieki temu stane sie bardziej popularna na kafe :D :P

"Zreszta nie muisz pisac , ktos mi dobrzeradzil abym nie pisala o priv sprawach bo ludzie tutaj zle oceniaja itd , juz bylam dzi**a , obciagara , bodajże projektem jakiejs tam osoby itd , wiec moge byc i mitomanka , moze dzieki temu stane sie bardziej popularna na kafe " Nie przeżywaj tak tego. i tak Cię kochamy. :P:classic_cool:🖐️

"jeszcze o jednej niekonsekwencji w twoich wypowiedziach pomyślałem...znaczy naszła mnie teraz... w sumie może nie dokońca nieistotne nie było tematu " jak napisales A napisz i B :) Odn. tematu to masz racje , tylko na taki temat chcialam pisac , promotor uprzedzal mnie ze bedzie ciezko ale nie widze sensu pisac pracy na temat ktory mnie nie interesuje wiec mimo iz wiedzialam ze bede miala pod gorke to i tak uparlam sie na to . A czy promotor wie itd? no nie bo jak sami wiecie nie ruszylam palcem do tej pory aby pisac ja , dopiero jakis czas temu napisalam 1 rozdzial wiec nie lazilam na zadne konsultacje ani nie rozmawialam z nim o tym bo i po co?

BNB - Twoj nadzwyczajny pesymizm , brak checi do dzialania , zrezygnowanie itd ( wiele mozna by jeszcze napisac) tez jest podejrzany i to mocno bo nie ma takich ludzi :O pisalam Ci ze uwazam iz jestes projektem lub jakims dzieciakiem co lubi wkrecac ludzi :P Odn . pociagu do dziwnych facetow - dla mnie to jest calkowicie normalne , wiele ludzi tak ma i nie wiem czemu mozna sie dziwić :P to tak samo moglabym napisac o tobie tj ze zadna cie nie chce , jak pisalam kazda potwora znajdzie swego amatora :P

"B" bardzo ale to bardzo smieszne , wiesz? serio mowie napisz co miales na mysli , nie lubie niejasnych sytuacji i juz 😠 A jezeli chodzi o temat , chcialam napisac o broni i juz , nic innego mnie nie interesuje wiec po co mam na chama wymyslac cos co mi nie podchodzi . Owszem kolo zarzucil jakis inny na ten temat temat haha ale pow ze z materialami jest trudniej i zebym sie nie brala wiec wzielam taki a rezygnowac nie mam zamiaru . A konsultacje ? po co mi one jak sam pow ze mi nie pomoze :O a jak wyslalam 1 rozdzial to napisal ze wszytsko jest ok :O No taaaa jasne , zrobilam na szybkiego i wszytsko jest ok? nie wydaje mi sie :O

\"woj nadzwyczajny pesymizm , brak checi do dzialania , zrezygnowanie itd ( wiele mozna by jeszcze napisac) tez jest podejrzany i to mocno bo nie ma takich lu\" ciekawa sprawa bo z wypowiedzi na różnych forach któe gdzieś tam kiedyś widziałem to widziałem conajmniej kilku podobnych 🖐️ na kafe też masz 🖐️ tylko paptrz :O 🖐️ idę stąd mitomani 🖐️

Mexx nie musisz się tak spowiadać. :P🖐️ Po prostu zrozum, ze sama tez byś pewnie powątpiewała w prawdziwośc tego co tu piszesz, gdyby pisał to kto inny gwiazdeczko. ;):P🖐️

BNB taaa jakos nie widzialam aby ktos byl tak pesymistycznie nastawiony do siebie i do calego swiata . Kiedys byl ktos tam z Biłograja itd , mieliscie taki sam styl pisania , wypowiedzi , uzalania sie nad soba itp wiec wybacz ale jak dla mnie to projekt projek i jeszcze raz projekt . Jak zaczynasz oczerniac ludzi to konc chociaz i podawaj konkretne przyklady tego co ci nie pasuje bo ot tak ogolnie to ja moge cos zarzucac , ba! kazdy moze co nie ma pokrycia z rzeczywistoscia :O A nie podajesz bo w tej chwili juz wymyslasz i nie masz argumentow :O Pa projekcie 🖐️

Ja sie nie spowiadam Wiara a tlumacze bo nie lubie niejasnych sytuacji szczegolnie wtedy kiedy ktos mnie oczernia :) A te dziwne sytuacje to np jakie? oprocz np tej dzisiejszej o ktorej napisalam?

jednej jednostce czyli mnie , tak? a co mam pisac jak to moja ciocia Wladzia zgwalcila wujka i wujek zaszedl w ciaze bo sie potem okazalo ze to kobieta przerobiona na faceta ? :O ;) :P Zreszta pisalam ze moje zycie to pasmo nieszczesc i komplikacji ale jak nie chcecie to nie wierzcie mi to lotto . Moze zaczne doceniac przyjaciol w realu :) Narazie mowie Pa , lece na wycieczke spodkiem kosmicznym z zielonymi ludkami : Gieńkiem i Zumarem hehe 🖐️