Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Kto z Was...

Polecane posty

A bratu za ten numer co mi wywinal powinnam do torby wlozyc kupe żelastwa a nie jedzenie na swieta :D To ja sie z mama juz od 2 dni mecze , robie salatki , miesko , rybki itd aby mial co jesc w swieta a ten tak mi sie odpalaca 😠 Jutro tj dzis na 5.00 na pks smigamy aby dac do autokaru torbe :O Mama zaczyna piec sernik bo synusiowi przypomnialo sie ze lubi :O Niech ja go tylko dorwe w swoje szpony , skore zedre z Niego za takie swinstwo 😠

Wiara- przeto pisalam juz ze jakby lecial to by napisal esa choc na dzien kobiet a tu nic a nic :( Zreszta to ja znowu mialabym robic ten 1 krok? nie bedziemy mieszkac razem i jest trudniej . Mam wyskoczyc do iego z tekstem : " hej Ł , tak sobie pomyslalam... hmm... moze skoczymy na piwo lub sok jakis , co? Pewnie by odmowil i poczulabym sie jak kretynka :O BNB- w tym sek ze bedac tam bedzie mnie ciagnelo do Niego i bedzie jeszcze wiekzy lament przy poworcie :O

"Wiara- przeto pisalam juz ze jakby lecial to by napisal esa choc na dzien kobiet a tu nic a nic Zreszta to ja znowu mialabym robic ten 1 krok? nie bedziemy mieszkac razem i jest trudniej . Mam wyskoczyc do iego z tekstem : " hej Ł , tak sobie pomyslalam... hmm... moze skoczymy na piwo lub sok jakis , co? Pewnie by odmowil i poczulabym sie jak kretynka " Niestety. Pragniesz go, więc musisz o niego walczyć. :)🖐️ Taki już jest ten świat. Ja na Twoim miejscu nigdy bym się nie poniżał dla zadnej dziewczyny ale Ty kochasz, więc... :P🖐️

BNB- a co mi po zostaniu? to nic nie zmienia a moge tylko zycie spartolic , chce isc na mgr bo potem bedzie trudniej wrocic :O Wiara- Ty tak sie nie ciesz bo i na Ciebie przyjdzie pora a co potem? haha wypomne Ci :P Złoty - wrrr... wrrrr... :P

Wiecie czego sie dzis dowiedzialam? Musze jechac do Wawy za tyga , do GSW i podpisac jakies durne klauzury a na domiar zlego musze poinformowac swojego promotora i komisje ze tez musza tam jechac i rowniez podpisywac takie cos . Jak im to powiem to mi łeb urwa :O A jeszcze karzą zwracac za bezyne albo bilety :O Ja to umiem sie wkopac , nie ma co :O

ehh no niech Ci bedzie Wiara ale pamietaj , uprzedzalam :P Mam jeszcze takie pytanko - wiesz jak wyglada obrona? Wiem ze jakies pyt, z pracy moga zadac ale tez z innych przedmiotow ,ale to z calych studiow czy tylko specjalizacyjnych? Slyszalam wiele opinni i nie wiem jaka jest prawda . wiesz jak jest u Ciebie?

Wiesz,ze zawsze w Ciebie weierze:Pmoj doradco Zmykam🖐️wszystkim Jakbysmy sie nie widzieli to smacznych jajek:P i mokrych dyngusow:P Only trzymaj sie kobietko🌼

"jakies pyt, z pracy moga zadac ale tez z innych przedmiotow ,ale to z calych studiow czy tylko specjalizacyjnych?" na pewno wisi gdzieś lista pytań albo zagadnień 🖐️ np 1 z całości studió 1 specjalności 1 pracy no wiesz... jak nie pojedziesz na stałe to jak go zostawisz to on pewnie znowu nic nie zrobi... o ile by cieibe chciał

"ehh no niech Ci bedzie Wiara ale pamietaj , uprzedzalam Mam jeszcze takie pytanko - wiesz jak wyglada obrona? Wiem ze jakies pyt, z pracy moga zadac ale tez z innych przedmiotow ,ale to z calych studiow czy tylko specjalizacyjnych? Slyszalam wiele opinni i nie wiem jaka jest prawda . wiesz jak jest u Ciebie?" Mało jest dziewic to zakochanie mi nie grozi. :P🖐️ 3 pytania. jedno z całego materiału studiów, jedno specjalistyczne i jedno z pracy. Nie wiem czy to jest standard. :P🖐️ Pa Brzydulo :)🖐️

Brzydula - Wesolego Alleluja hehe i dobranoc 🌼 🖐️ BNB- u Nas jeszcze nie ma no chybaze jestem jeszcze nieuswiadomiona i nie wiem ze takowe cos wisi :O

BNB- no ja wiem... mam zamiar jechac na wakacje i jak cos powoli bedzie sie naprawialo to juz nie popelnie tego samego bledu i nie wyjade . wiara - ej no wes mnie nie starsz , jak to z calych studiow? tego nie idzie sie nauczyc :O za cholere :O 😭 Mam nadzieje ze bedzie tak jak BNB pisal : dadza jakies zagadnienia inaczej kleska bedzie : z pracy moge odp , ze specjalizacji tez ale na boga nie z calych studiow :O

prowokator - 🌼 ej wescie jak zagadnac do promotora i reszty szumowiny ze musza jechac do Wawy i podpisywac jakies gowna? Kolo nie lubi mnie i jak uslyszy takie cos to zamorudje mnie na miejscu a jeszcze bede miala pod gorke na obronie :O Moze z pol litra isc czy co? :O

"wiara - ej no wes mnie nie starsz , jak to z calych studiow? tego nie idzie sie nauczyc za cholere " Tzn. jest pula pytań z całego materiału(pytania powinnas otrzymać). Cały materiał oznacza chyba wszystko to co przerobiłas czyli minus pozostałe specjalizacje. :P🖐️

"as jeszcze nie ma no chybaze jestem jeszcze nieuswiadomiona i nie wiem ze takowe cos wisi " u mnie w paru miejscach, dla różnych kierunków i specjalizacji, wisiały zakresy zagadnień... zresztą równie dobrze promotor może dać pytania różne mająróżne zwycaje 🖐️ "Wawy i podpisywac jakies gowna? " jakieśdziwne... chyba że ty z jakiegoś punktu konsultacyjnego czy czegoś... to pewnie inni podpisywali wcześnie j:P

BNB - nie wlasnie :) mam pojebany temat pracy a 3 rozdzial jest calkowicie utajniony tj informacje w nim zawarte sa calkowicie tajne dlatego GSW żąda abym podpisala 2 klauzury : tajnosci czy jak ona tam sie zwie i odpowiedzialnosci czyli jak informacje przedostana sie na zew to dupa zimna :O . Osoby ktore beda mialy stycznosc z moja praca musza podisac to samo . Moja praca nawet nie bedzie dostepna czy to w szkole do wgladu czy innych takich bazach :O

nie obraź się ... ale czy ty przypadkiem nie chorujesz na jakąś mitomanię? bo jakoś dużo tych dziwnych wydarzeń w twoim życiu.... zresztą jak promotor wie jaki temat to napewno jużdawno wiedział, że materiały do cześci empirycznej są dostępne tylko za... jakieśdziwne

a za co mam sie obrazac? :O chodzi o to ze 3 rozdzial jest to modernizacja wybranej jednostki . ksiazek na ten temat nie ma wiec zagadalam ze znajomym czy mogly cos zalatwic na ten temat , pow ze da sie cos zrobic . rozmawial z tymi ludkami i pow ze moze sie da . Musialam wziasc zaswidczenie z uczelni ze mam taki temat i napisac oswidczenie ze inf sa wylacznie na potrzeby pracy licencjackiej itd Ten znajomy zadzownij dzis i pow ze takie oswiadczenia musze podisac oraz osoby ktore beda mialy stycznosc z ta praca itd . I jaka tutaj jest mitomania? bo nie bardzo rozumiem? :O I jakie inne zdarzenia z mojego zycia sa nieprawdopodonbe? bo jakos sobie nie przypominam tego? :O

"wiara - i widzisz nie jestes szczery, jak kazdy facet , boisz sie napisac to co myslisz a ja sie nie obrazam " Pisząc, że nie odważyłbym się napisać, automatycznie napisałem. :P🖐️