Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixed berry

dluga sukienka niski wzrost

Polecane posty

Gość mixed berry

Czy dosyc niskiej i drobnej dziewczynie (164 cm) pasuje dluga do kostek letnia sukienka z cienkiego materialu? czy to optycznie nie skraca jeszcze bardziej? czy moze jednak wydluza sylwetke :) mierzylam dzis ta sukienke i ma swietny material i wzor w rozmiarze xs czulam sie okej ale to bylaby pierwsza dluga kiecka w mojej szafie :) dzieki z gory za rady http://www.wetseal.com/catalog/product.jsp?categoryId=104&subCategoryId=189&productId=17406

Gość mixed berry
up

Gość Samenali
odradzalabym. Najlepiej taka sukienka prezentowac sie bedzie na wysokiej bardzo szczuplej dziewczynie. Ale moge sie mylic. :)

Hej, Ja mam tyle samo wzrostu co Ty, ale szczerze to nigdy takich długich, do kostek kiecek nie zakładałam.... Ale może to ze względu na to, że takich po prostu nie lubię...

\"Czy dosyc niskiej i drobnej dziewczynie (164 cm) \" ja mam 165 cm.wzroatu i w ogole mi nie przeszlo przez mysl,ze jestem...jak to sama ujelas, dosc niska:P Jak sie dobrze czujesz w tej sukience o ktorej piszesz to kup:D PS.nosisz obcasy?:)

Wydaje mi się, że długie sukienki skracają niskie osoby, więc jeśli sie bedziesz źle z tym czuła, zawsze możesz założyć do nich obcasy. Sama mam identyczny wzrost jak Ty - i mam dwie takie sukienki, które kocham nad życie:P Pierwsza jest dość podobna do Twojej, też w takim hippisowskim stylu, druga...hmmm...kojarzy mi się z boginiami i starożytnym Rzymem:D

Gość Samenali
jesli zalozysz do tej konkretnie sukienki obcasy, to... nie chciej mnie spotkac na ulicy, bo zabije smiechem... Wiec prosze nie sluchaj powyzszych rad. Do tej sukienki sandaly na plaskim, w podobnym stylu. Gladiatorki, jezuski, czy jak one sie tam zwa. Moga byc ewentualnie "japonkowate" ale robione na mode orientalna. Znaczy ze skorki brazowej z kamyczkami. I wlasnie tu jest pies pogrzebany, ze nie nabijesz sobie wzrostu przy tej sukience za pomoca butow... Sukienka w bardziej hippisowskim wydaniu pozwala na koturny, wtedy masz wieksze pole do popisu. ta sukienka podchodzi raczej pod etno, odradzalabym koturny. Tyle ode mnie.

Mam 164 cm i nosze długie sukienki... Szczupłych osób nie skracają. Jeśli jesteś szczupła, na pewno będziesz w takiej dobrze wyglądać. A poza tym, 164 cm to nie jest taki znów niski wzrost, by się przejmować, że wydajesz się jeszcze niższa.

Gość Kameana
La Dolce Vita nie rob kwasnej minki, popatrz tylko spokojnie na wzor sukienki. Nie lepiej plaskie do tego troche etno bizuterii, torebka w podobnym stylu? No sama powiedz?

Gość a dlaczego zaraz
Co wy tu głupoty wciskacie jej?? Długie kiecki i dlugie spodnice WYDŁUZAJĄ. Wiem, bo sama jestem niska, dużo niższa od niej i wypróbowałam.

Gość mixed berry
hej dziewczyny dzieki za komentarze i rady ale widze ze zdania sa podzielone, tez mi sie wydaje ze do tej sukienki obcasy absolutnie odpadaja jesli juz to jakies klapki w kolorze braz z kamyczkami ewentualnie turkusowe. Sukienki jeszcze nie kupilam wieczorkiem przejade sie na zakupy do malls. heh zawsze mi sie wydawalo ze jestem niska a nawet bardzo niska przy wzroscie 164 cm :D kurcze sama tez nigdy nie nosilam dlugich sukienek nawet na wesela to moja ulubiona dlugosc to do kolana, za kolano ale w tej sukioence z linku wyzej poprostu sie zakochalam :D tylko nie chcialabym kupic po to zeby wisiala w szafie...ehhh te baby jak sobie cos ubzduraja

Gość e-learning
moim zdaniem dlugie sukienki tylko dla wysokich i szczuplych

Gość mixed berry
up

Gość mixed berry
***AngeL*** "Czy dosyc niskiej i drobnej dziewczynie (164 cm) " ja mam 165 cm.wzroatu i w ogole mi nie przeszlo przez mysl,ze jestem...jak to sama ujelas, dosc niska Jak sie dobrze czujesz w tej sukience o ktorej piszesz to kup PS.nosisz obcasy? Nosze ale chyba do tej kiecki nie pasuja szpilki :P

Gość ollllllllllka
mam 160cm wzrostu,jestem szczuplutka i dobrze wygladam w długiej sukience,szczególnie jak mam wyższy but:)

Gość mixed berry
no tak tylko ze do tej mojej sukienki obcasy nie pasuja i chodzi mi o to czy nie bedzie mi skracac nog ta sukienka bo buty tylko na plaskim do niej pasuja

Gość olkkkkkkkkka
to zależy czy masz smukla sylwetkę czy nie,mo zna być szczupłym ale mieć szerokie kości wtedy moze figura bez wyzszych butów nieco krępa

mixed berry ogolnie pytalam czy nosisz obcasy...z ciekawosci:) Hmmm moze i pasowaly by na obcasie butki do tej sukienki....przymierz:) ...co Ci szkodzi:P Ja w ogole nie nosze dlugich sukienek:O pozdrawiam:]

Gość jhsxb
Na stronie vissavi.pl znajdziesz wiele sukienek. Sama od nich kupuję a też nie grzeszę wzrostem. Mam 164cm i tam znajduję dla siebie sukienki. Polecam i pozdrawiam!