Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powroty do meza

kochanek pomugl mi ulozyc malzenstwo

Polecane posty

Gość powroty do meza

wiecie co? jestem mezatka. bylam nieszczesliwa. poznalam kochanka. zakochalam sie. on mnie pozucil ale tez duzo nauczyl. teraz umiem walczyc o siebie. a z mezem zaczyna sie spowrotem ukladac :)

Gość az wstyd sie przyznawac
A ile czasu minelo odkad maz sie dowiedzial? Mam podobna historie i walczymy z tym drugi tydzien i jest kurewsko ciezko.

ja pierdzilu a potem co jak znów irytacja i rutyna i nieporozumienia zagoszcza to co póścisz sie z glonem z kosmosu czy innym psychologiem i tez będzie sz pierdzielic ze dużo się nauczyłaś - trzeba było się uczyć przed slubem a nie potem takie szpryńce urządzać... ŻALLLLLl

No nie następna panienka co emocjonalnie ma karuzeę - rhhh tzreba był wyjśc za mąż póżiej a nie w wczesnej 20 - a potem ludzie sie dziwią ze tak duz rozwodów - najpierw ślubuja choć kompletnie nie zdają sobie sprawy z wypowiedzianych słów a potem rozpaczają ze jest im nie dobrze - najchętniej takich to bym młotkiem trzasnęł pzrez łeb

Gość powroty do meza
tylko sie domyslalale nie wiedzial napewno. najciekawsze jest to ze nawet nie mam wyzutow sumienia bo i tak myslalam o rozwodzie a teraz???? zobaczyl ze cos sie dzieje i stara sie zmienic swoj grubianski stosunek do mnie. zaczynamy sie dogadywac.. bedzie dobrze :)

taka mama potem da zajebisty pzrykład swoim dzieciom - bez wątpienia poprostu zajebiście...

Gość powroty do meza
vampire..nie przesadzaj. jestem dobra mama a ze chce byc szczesliwa? kazdy chce byc !!

Gość panerka w kropkę
Żałosny temat. Współczuję mężowi.

Gość jestem kobieta ale mimo to
niestety musze przyznac racje Vampire :O

Gość tego nie można wykluczyć
fiutek kochanka, latał pewno po twojej cipce, jak Żyd po pustym sklepie i dał sobie spokój z taką rozjechaną babom

Gość az wstyd sie przyznawac
Vampire calkowicie sie z toba zgadzam. Szkoda, ze przed slubem nikt nie mowil mowil, nie ostrzegal. Cale zycie jestesmy wychowywane, ze jak znajdziemy ksiecia z bajki i potem bedzie slub a poem wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie. A tu niespodzianka i stad popelnianie takich zyciowych pojebanych bledow.

ludzie trzeba znac granice których nie nalezy przekraczać - bo kim potem się staniemy... nie wiem zcy autorka jest na tyle niedojrzała emocjonalnie aby takie ekscesy nazywac szczęsciem, w zyciu nie jest lekko ale trzeba tak postępowac aby spogladając w lustro móc sobie powiedziec jeeszcze jestem człowiekiem - nawet kosztem tego ze jest nie zaciekawie z mężem - i zamiast kochanka polecam ROZMOWY ciągłe i aż do skutku... az wstyd --- przykro i ze tak rozgrywasz pzryjdzie czas że zgoszkniejeż będziesz niezadowolona ż życia, twój mąż nie będize wiedzial o co biega i kryzysy sie zaczną pogłębiać - ale To tylko i wyłacznie konsekwencje decyzji podobnych do autorki topiku