Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agent123

HIV staje się coraz groźniejsze.

Polecane posty

Według pani Orlando Hudel z organizacji HIV Africa, w 2008 roku liczba nosicieli HIV na świecie wynosiła już 42 miliony. Oznacza to zarażona jest 1 na każde 162 istot ludzkich. Wirus HIV niszczy ludzki system immunologiczny, powodując AIDS. AIDS jest dla człowieka śmiertelne. Wirus HIV po raz pierwszy zidentyfikowano w USA w 1981 roku.

Gość gośkafdtyhdghd
czyli skoro przecitna osoba zna 200 osób..to jenda z nich jest nosicielem....hhhmmm

florek jesteś nareszcie :) powiedz mi jak sie nazywają takie małe ptaszki z żółtymi brzuszkami, które ja mam NA ogrodzie w ceramicznym domku??? plisssss :D

jesteś pewien, bo zimą ich nie było, dopiero zamieszkały w tym domku jakiś tydzień temu.

dzięki florek. fajnie że bogatki :D a HIV-em się nie przejmuj, roochaj tylko swoją kobietę i luzik :classic_cool:

Gość ornitolog ptaszkolog
niekoniecznie:) sikora uboga Poecile palustris czarnogłówka Poecile montanus czubatka Lophophanes cristatus sosnówka Periparus ater modraszka Cyanistes caeruleus sikora lazurowa Cyanistes cyanus bogatka Parus major

Wracając do HIV-a, to powiem że liczba zarażonych nim osób rośnie. W 2006 roku było ich 39,5 miliona. W 2007 roku było to tylko 33,2 miliona. A w 2008 roku liczba zarażonych skoczyła aż do 42 milionów.