Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wezyr

Co to znaczy, że kobieta czuje się bezpieczna?

Polecane posty

Dziewczyny, co to dla was znaczy gdy mówicie że czujecie się bezpieczne? W jakim sensie należy to rozumieć? Chodzi o to, że wiecie że wasz facet da po twarzy jakiemuś łobuzowi w waszej obronie czy bardziej o aspekt psychologiczny? Że wiecie że was kocha, że was nie zostawi, że myśli o tym poważnie itp. Co macie na myśli mówiąc takie właśnie zdanie?

Gość a ja nieeeeee
bezpieczna, czyli czuje,że facet mnie kocha, nie zrobi mi świństwa, daje oparcie, bardziej pod względem psychologicznym czuje sie bezpieczna :)

Gość dojrzała panna
to znaczy że wiem iż będzie ze mną na dobre i złe że zawsze mogę na niego liczyć ....że jest i chce być ze mną

Gość salsasa
kiedy wiem że mnie kocha i mogę na niego liczyć.. czuję się kochana i ważna dla niego

Gość oliwia.78
bezpieczna , to znaczy , ze facet jest dla mnie oparciem , wspiera mnie psychicznie , potrafi stanac w mojej obronie ,gdy ktos np. mnie krytykuje , anie ma racji i wiekszosc problemow bierze na siebie , a nie zwala na te druga osobe , bezpieczna to znaczy ...zawsze moge na niego liczyc

To znaczy , że można na nim polegac w trudnej sytuacji. Np. w razie wpadki nie zwieje gdzie pieprz rosnie tylko weżmie na siebie odpowiedzialnosc.