Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona....

CO SIE DZIEJE??? - prosze o odp.

Polecane posty

Gość Zmartwiona....

W kazdym cyklu zauwazalam dni plodne, i odczuwalam owulacje... natomist w tym nic...jest 21dc (cykle mam zazwyczaj 31 dniowe) a dalej nie ma sluzu jak co miesiac w dni plodne...nie chorowalam, wiec nie wiem co moze byc przyczyna...boje sie, z ten cykl bedzie bezowulacyjny miala tak moze ktoras z was???

Gość yousunriseeeeeeeeee
ja mialam. Tzn nie zauwazalam. Ale wszystko bylo ok. Tak naprawde to tylko lekarz jest w stanie stwierdzic co sie dzieje ale mi sie wydaje ze wszystko wroci do normy. Moj organizm bardzo zareagowal na wiosne. hmm:)

Gość Zmartwiona....
Nie wiem czy moglabym nie zauwazyc...zawsze to odczuwam... mam nadzieje, ze sie opozni jeszcze a nie, ze jej w ogole nie bedzie...

Faza przedowulacyjna jest ruchoma i może się dowolnie przesunąć.Regularność cykli zamyka się w 10 dniach różnicy, więc spokojnie czekaj.

Gość Zmartwiona....
Nie mam wyboru musze czekac, moje dni plodne w zasadzie powinny sie skonczyc...a ich nawet nie ma, zastanawia mnie dlaczego jest az tak duze opoznienie...jak bylam chora to bylo 3dniowe...a tak chcialam sie starac o dziecko w tym cyklu:(jak tak dalej bedzie to moj cykl dojdzie do 40 dni!

I nadal bedzie regularny mając 40 dni. poza tym 2 cykle w roku mogą być niestandardowe, cykl to nie zegarek.