Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looluusia

co robić ?

Polecane posty

Gość Looluusia

Cześć mam taki problem .. chodzę z chłopakiem prawie rok. Na początku było super jak to zawsze na początku jest , jednak przez ostatnie miesiące było gorzej i jest. ale chodzi mi o ostatnie zerwanie Kiedy zerwaliśmy dwa tygodnie temu nie zależało mu na tym jednak mówił że kocha. Pragnełam do niego wrócić i pisałam do niego jak głupia :( myślałam że to coś zmieni .. no wrócił .. ale ja byłam taka wesoła i starałam się żeby było między nami dobrze jednak on jest teraz taki wredny że aż lecą mi łzy :( jeszcze nigdy nikt mi nie mówił o mnie takich rzeczy jak on wczoraj .. gdy zaczełam wychodzić nie obchodziło go to :( wróciłam i pytałam go o różne rzeczy jednak on mnie ignorował zaczął se śpiewać a jak powiedziałam może jeszcze zatańcz to wstał i zatańczył .. :( gdy zaczełam płakać to podszedł do mnie i powiedział że oddał by mi wszysko , podniósł mnie i zaniósł na łóżko zakryłam oczy jednak on nic nie mowił tylko tak objął ręką jak by robił to z łaski .. :( koleżanki mówią żebym znalazła innego ale ja nie potrafie bez niego żyć :(( gdy zrywaliśmy nie byłam twarda .. :( co zrobić żeby go zmienić ps. nasza kłótnia polegała na tym że zarysowałam mu trochę samochód :( zaczął się drzeć :( ..

Gość kirka100
uciekaj gdzie pieprz rosnie

Gość Looluusia
zalll ;]