Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looluusia

chłopak który mówi kocham a tak nie postępuje

Polecane posty

Gość Looluusia

Cześć mam taki problem .. chodzę z chłopakiem prawie rok. Na początku było super jak to zawsze na początku jest , jednak przez ostatnie miesiące było gorzej i jest. ale chodzi mi o ostatnie zerwanie Kiedy zerwaliśmy dwa tygodnie temu nie zależało mu na tym jednak mówił że kocha. Pragnełam do niego wrócić i pisałam do niego jak głupia myślałam że to coś zmieni .. no wrócił .. ale ja byłam taka wesoła i starałam się żeby było między nami dobrze jednak on jest teraz taki wredny że aż lecą mi łzy jeszcze nigdy nikt mi nie mówił o mnie takich rzeczy jak on wczoraj .. gdy zaczełam wychodzić nie obchodziło go to wróciłam i pytałam go o różne rzeczy jednak on mnie ignorował zaczął se śpiewać a jak powiedziałam może jeszcze zatańcz to wstał i zatańczył .. gdy zaczełam płakać to podszedł do mnie i powiedział że oddał by mi wszysko , podniósł mnie i zaniósł na łóżko zakryłam oczy jednak on nic nie mowił tylko tak objął ręką jak by robił to z łaski .. koleżanki mówią żebym znalazła innego ale ja nie potrafie bez niego żyć gdy zrywaliśmy nie byłam twarda .. co zrobić żeby go zmienić ps. nasza kłótnia polegała na tym że zarysowałam mu trochę samochód zaczął się drzeć ..

Gość innocent squirrel
jakiś dziwny... może nie potrafi w normalny sposób okazać uczuć??