Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka555

Czy warto sie starac o kogoś kto cie olewa????

Polecane posty

Chodze z nim do jednej klasy, od grudnia próbuje mu udowodnić ze coś do niego czuje a on jakby to olewał??? Czy mam sie o niego starać ? Kiedyś mnie bardzo kochał ja go wtedy nie chciałam, a teraz nie wiem jak go odzyskac...:-( co robić????

Gość ninnus
Jeśli on już wie, że chcesz go odzyskać to na siłę nic nie zrobisz. Zacznij go znowu lekko olewać, przestań się starać, to może się ogarnie.

Gość ...blefff...
nie warto się starać jeżeli cię już od dawna olewa... jest tyle ciekawszych okazów na świecie :)

Gość elle22
Nie, nie warto, chyba, ze chcesz zrobic z siebie posmiewisko.

Gość Gruthar
Trudno jest się zakochać drugi raz po odrzuceniu... nie liczyłbym na cud.

Jeśli wystarczająco przekonująco jemu pokazała że ci zależy a on to olał to lepiej go odstaw na bok.

Gość lepiej sobie daj spokoj
serio...tez tak mialam pare razy za młodu :)

Gość Tomcioszek
Facet chciał , Ty nie chciałas Teraz Ty chcesz , on NIe zemsta najlepiej smakuje na zimno , poczuj to co On wtedy poczuł .. zyczę wytrwałosci

Gość fru
postaw wszystko na jedna karte. Zaproponuj mu wprolna kawe czy cos, kiedy tylko mu pasuje. Usiadz z nim i powiedz mu szczerz, co czujesz. Powiedz, ze gdy go odrzucilas to zrobilas blad itp. Obiecaj mu, ze dojrzalas i juz wiecej takiego bledu nie popelnisz. Powiedz, jak bardzo Ci na nim zalezy i pozostaw decycje w jego rekach. Skoro kiedys mu na tobie zalezalo to jest jeszcze szansa. powodzenia

Ale jak mu to poweidziałam a on powiedział że nie czuje do mnie tego co kiedyś.Ale jak zapytałam czy już nic zupełnie zmieniał temat

Gość ja niewiem
niewarto. lepiej pokarz mu ze go olewasz wtedy jezeli mu choc troche zalezy bedzie wtedy moze o Ciebie walczyl.ja tak mialam ze chlopak sie we mnie bujal a ja olewka potem na odwrot bylo i teraz dalam se spokoj to teraz mi pokazal ze nie jestem mu obojetna:)