Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłam i wyszłam

groszek kukurydza w puszce z BIEDRONKI???

Polecane posty

Gość przyszłam i wyszłam

co sądzicie o tego typu produktach? warto kupić??? ewentualnie co jeszcze można z biedronki dobrego kupić? proszę o odpowiedzi

Gość materjalistka
jasne ze warto groszek ja kupiłam do sałatki seler ciety w słoiczku majonezy kechupy kukurydza w puszcze soki musztardr chrzan kiełbasa biała prawie wszystkie zakupy robiłam w biedronce i polo markecie

Gość ja jem z LIDLa i dobre
Biedronkowych nie znam.

no właśnie lidlowe znam, ale biedronka dużo bliżej... dzięki za odpowiedzi i czekam na następne:)

batoniki smako z biedronki i biedronkowe delicje wymiatają oraz oczywiście draże :classic_cool:

Gość a jaka cena

no kurcze tam był ostatnio majonez winiary 700g chyba za ok 6 zł. a normalnie w sklepie kosztuje ok 9 więc co nie opłaca się? no pytam się? jest dużo produktów w biedronce,tesco itd ale tych tematów już tyle jest....

no zaryzykuję w tym roku, myślę że niewiele się będą różnić od tego co w lidlu czy kauflandzie czy tesco :) a biedronkę mi wybudowali prawie 2 kroki od domu więc to dość poważny argument :)))

w Biedronie jest dużo dobrych i tanich produktów... wystarczy czasem spojrzeć kto je produkuje (jaka znana firma). Ale akurat groszek i kukurydza są niedobre- groch twardy i suchy(?) kukurydza rozpadająca się. Mi to przeszkadza bo psuje smak sałatki wole dorzucić 1 zł i kupić np. pudliszki. Ale może innym odpowiada.

Gość gość
Uwaga na burdel z promocjami w biedronkach-nie nabija często promocji,dwa tygodnie pod rząd niektóre produkty biedronka Wejherowo obok kauflandu!