Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tower

Jak bardzo można się zmienic dla faceta

Polecane posty

Jakiś tydzień temu pokazał mojemu chłopakowi buciki jakie mi się podobają (balerinki ze szpicem) to powiedział żebym o nich zapomniała bo są brzydkie jak wszystkie balerinki. Wiedziałam że tak zareaguje bo nie raz mnie prosił żebym w takich butach nie chodziła bo są brzydkie i wystarczy że 90% kobiet w nich chodzi i już patrzec na nie nie może. Jednak wczoraj sobie je kupiłam i w nich wyszłam na spotkanie z chłopakiem. Najpierw się do mnie nie odzywał potem prosił żebym poszła do domu sie przebrac bo \"obsranie\" w nich wyglądam nie dotykał mnie nie rozmawiał ogólnie zachowywał się jakby mnie tak nie było. Zaczęły mnie strasznie obcierac to poszłam je przebrac w domu zobaczyłam że aż krew z pięt leci jak mu to pokazał to powiedział że bardzo dobrze. Dowiedział się że również nie podobają mu się takie bluzki luźne na dole jak to powiedział \"bluzka ciążowa\" . Tak mi się smutno zrobiło bo myślałam że jest zemną nie dlatego jak wyglądam. Postanowiłam iż kolejną rzecz będę znim kupowała, ale czy aby nie przesadzam ?

Gość megi ***
dobrze ze ubralas te balerinki jemu sie nie podoba i co z tego? moze on nie ma totalnie gustu?? dlaczego mialabys sie dostosowywac akurat do jego bezguscia? bo jest silniejszy psychicznie i cie gnebi? zreszta gust to rzecz wzgledna zacznij kupowac rzeczy pod jego dyktando a wierz mi ze totalnie stracisz jego szacunek widac ze juz teraz cie nie szanuja do tego jest prozny generalnie u mnie chlopka nie mialby szans,, bo po co soie meczyc z takim dupkiem?

Gość Facet to świnia123
jego zachowanie faktycznie świńskie. Ale oni już tacy są. Prymitywy którzy odczuwaja wszystko wzrokiem i dotykiem. Ja na zakupy chodze ze swoim, on mi mówi kupujemy to świetnie w tym wygladasz albo natychmias to ściągnij. Ja jestem zachwycona bo mu się podobam a on zachwycony bo się mną chwali. Jestesmy w koncu jak ich trofea którymi chcą się chwalić i z ktorych chcą byc dumni. A ja chce by był ze mne dumny. To zresztą działa w obie strony. Jak on coś kupi sobie sam to wyglada w tym średnio i tez nie kupuje sobie niczego bez mojej akceptacji bo wie, że średnio trafne są jego wybory...a ja zachowuje się wtedy jak Twoj facet.

A ja jestem dumna z moich balerinek! ;p Drastyczne poświęcenie... Nie wiem, czy podziwiać czy współczuć.

jemu sie nie podoba i co z tego? moze on nie ma totalnie gustu? 99 % facetom w tym kraju sie nie podoba sie takie obuwie :P

Wszystko mozna zmienic dla faceta, jak sie czlowiek uprze, ale absolutnie nie warto. Zaczniesz od butow, potem bedzie Ci wybieral prace i znajomych, tak?

Gość salsasa
nie powinnaś się ubierać "pod niego" tylko tak jak tobie się podoba zacznij go olewaćto się zacznie starać i mu się spodoba a w ogóle to jego zachowanie dziecinne jak można nie odzywać się do ukochanej osoby bo nie podobają mu się twoje buty, ale tobie się podobają i to ty w nich chodzisz i czujesz się dobrze więc może wyrazić swoje zdanie ale nie zabraniać! Bez przesady!!!

Za rok bedzie po 5 operacjach plastycznych, zmieni jej pracę, znajomych, każe zmienić rodzinę... Yh, wolałabym zmienic faceta, niż jeśli on miałby zmienić mnie w jakieś dziwadło.. Te buty są wygodne. A to czasem bardziej sie liczy, niż kustykanie na obcsach dla zadowolonej miny faceta. :]

Gość kobieto droga
Jezeli sie temu poddasz, nie bedzie Cie szanowal. Uzna, ze nie masz wlasnego zdania i jestes pod jego wplywem. Musisz byc niezalezna i nosic to co Tobie sie podoba. Oczywisice mozecie chodzic razem na zakupy zeby Ci doradzal,. wtedy bedziezz tez miala cos w czym jemu sie podobasz i on bedzie dumny ze na etapie zakou ci fajnie doradzil. Ale jak juz cos kupilas i Tobie sie to podobalo i nadal podoba to chodz w tym bo inaczej nie bedzieszz dla niego kobieta niezalezna, co oznacza utrate szacunku itd. Twoj wybor

Zaczniesz od butow, potem bedzie Ci wybieral prace i znajomych, tak te verde nie dorabiajmy ideologi to pewnych faktów :D tutaj chodzi po prostu o to ze kolesiowi nie spodobały sie buty jego dziewczyny :D to jest tak samo ak ty bys sie spotykała z kolesiem w sandałach i białych skarpetkach Koles po prostu był szczery i tyle :D

facet jej mowi, ze wyglada 'obsranie', za co ona w nagrode zamierza wszystkie inne buty kupowac z nim ja dorabiam ideologie?

ale masz''przyjemniaczka'' faceta :O...ja tez chcodze w balerinkach i moj mąż jest zadowolony ze mi wygodnie...nigdy mi nie narucił zadnego ciucha bo we wszystkim mu sie podobam...i tak powinno byc...facetowi powinnas podobac sie nawet w pizamie a nie tylko w ciuchach które on ci wybrał...zastanów sie czy wogóle jest sens bycia dalej z tym chłopakiem..

Sandaly i skarpety to co innego niz baleriny, nie uwazasz, Kosmicznie? Gdyby moj facet zalozyl cos, co mi sie nie podoba, po prostu bym mu to powiedziala, a nie zachowywala sie tak: "Najpierw się do mnie nie odzywał potem prosił żebym poszła do domu sie przebrac bo "obsranie" w nich wyglądam nie dotykał mnie nie rozmawiał ogólnie zachowywał się jakby mnie tak nie było"

za co ona w nagrode zamierza wszystkie inne buty kupowac z nim a w tym przypadku to juz nie wina kolesia ze tak powiedział lecz wina autorki a raczej jej głupoty :P

Gość kosmaiczna bzdura
jeszcze przyczep sobie 3 cycka i usuń ze 2 żebra... głupia jesteś , ale spokojnie zrozumiesz to, gdy już nic z Ciebie nie zostanie, facet Cię i tak wystawi... wtedy będziesz się starała odnaleźć siebie i założysz kolejny durnowaty topic

Gość hmm cos mi tu nie gra
"Te buty są wygodne. A to czasem bardziej sie liczy, niż kustykanie na obcsach dla zadowolonej miny faceta. :] " jasne, sa tak wygodne, ze obcieraja piety az krew leci :O

Nie wolno się zmieniać dla faceta co za nonsens. Można osiągnąć kompromis ale żeby się zmieniać. To dobre na chwilę-później twoja osobowość i tak wyjdzie na jaw.On ma cię zaakceptować taką jaka jesteś lub sam niech się "zmieni" a może lepiej swoje poglądy:)

te verde wiesz ... koles jest ekspresyjny w wypowiedziach :P tak masz racje troche za wulgarnie poleciał ale z drugiej strony on wczesniej ja grzecznie chyba prosił by nie robiła głupoty w postaci zakupu tak tandetnych butów ;)

Gość kosmicznie i co z tego że
mu się nie spodobały buty mógł to powiedzieć tylko a nie zachowywać się jak autorytarny gówniarz. zresztą po tej historii można przypuszczać że oni mają po 14 lat... a co do butów - to mi też się najbardziej podobają seksowne szpilki. problem w tym że chodzenie w tego rodzaju butach jest męką, a balerinki są po prostu wygodne. chyba bym zabiła śmiechem kolesia który by mi KAZAŁ je zdjąć.

Gość bukaa
Mogą mu się nie podobać balerinki, ale wtedy wystarczy wyrazić swoje zdanie i cześć, a nie obrażać się jak małe dziecko. W końcu to rzecz bez znaczenia.

Hmm cos mi tu nie gra - jestes facetem? Balerinki na ogol sa wygodne, dziewczyna akurat trafila na takie, ktore ja obtarly. Kosmicznie - jej buty maja podobac sie przede wszystkim jej. " w tym przypadku to juz nie wina kolesia ze tak powiedział lecz wina autorki a raczej jej głupoty" co Twoim zdaniem powinna zrobic?

Gość balerinka srinka
macie rację,najpierw buty potem znajomi,rodzina. Prozaicznie od balerinek się zaczyna Ja w pewnym momencie sie pogubiłam gdy mój menio mówił.Cos za obcisła ta bluzka itp.Kiedyś oglądaliśmy zdjęcia powiedział do mojej siostry:zobacz jaka laska była (wskazujac na mnie) zdałam sobie sprawe że to on "ubierał "mnie w spodnie golfy itp. Zaczęłam "walczyć "o swoje! wróciłam do kolorowych obcisłych bluzek,krótkich bluzek(tak z wyczuciem i smakiem) zaczęłam znowu być sobą! Była sytuacja że przyjechał po mnie i mówi:przebież tą bluzke bo nigdzie z Toba nie pojade To nie odpowiadałam,pojade sama tramwajem,spotkamy sie na miejscu.Wychodzaiłam i już.Do cholery można zasugerować:nie lubie gdy ubierasz się w niebieskim kolorze ale nie ze bedzie mi rządził i szafe wybierał! zaprocentowało to wszystko,liczy się z moim zdaniem.Kupujac płytki dzwonił czy mu pomoge wybrać,krawat do wujka itp. To miłe że w sklepie ubieram spódniczke i pytam:no jak?a on na to:fajnie ale to Ty bedziesz w tym chodziła nie ja...

Gość Samenali
Sie obsmialam jak norka. Juz widze komentarze, jakby nieco odwrocic sytuacje i rzeczywiscie to facet upiera sie aby lazic w bialych skarpetach i sandalach (no co stopy sie nie kurza i wygodnie), albo w dresach (jaaak wygodnie). Od razu zaczelyby sie porady, aby lazic z nim na zakupy, fochy strzelac i wogole masakra na calego. A ja przyznaje panu z tej historii racje. Baleriny sa wstretne i wiekszosc kobiet o przecietnych nogach, wyglada w nich grubo, to raz. Bluzki bombkowe rowniez nadaja sie tylko dla nastolatek z chlopieca budowa (waskie biordra). Teraz na ulice miast wyleglo stado ciazowych klonow z grubymi nogami. Nie dziwie sie, ze gosciu spasowal, jak zobaczyl ze jego wlasna dziewucha staje sie takim samym klonem... Ostatnio widzialam w metrze dwie dziewoje. Gdyby nie kolor wlosow, to z tylu nie do odroznienia. Masakra no tocka w tocke te same rzeczy. Co smieszne, to nie przyjaciolki, ktore sie umowily, ze ubiora sie tak samo. one sie nie znaly! Dziewczyno docen, ze facet chce cie uchornic przed zywotem klona. Nie musisz chodzic z nim na zakupy, jedno poszukaj troche swojego stylu a nie pedz slepo za moda jak 99,99% innych pan.

Kosmicznie, zaraz, zaraz: "a w tym przypadku to juz nie wina kolesia ze tak powiedział" to czyja to wina??

Kosmicznie - jej buty maja podobac sie przede wszystkim jej te verde to jest sprawa bezdyskusyjna :D co Twoim zdaniem powinna zrobic? isc na kompromis :D zakładac je sobie na spotkanie z kolezankami ;)

Samenali, kiedy to nie o mode jako taka chodzi [podpisuje sie pod tym, co o balerinkach i tych bluzkach piszesz, i jeszcze dorzucam rurki], ale facet jest nieco smieszny z tymi tekstami, a i glupota jest dostosowywac sie do faceta w taki sposob.

Kosmicznie - gdyby mi facet powiedzial, ze wygladam w balerinkach obsranie [inna sprawa, ze ja z takimi sie nie spotykam jakos, co tak mowia], przeszukalabym cale miasto w poszukiwaniu podobnych, tylko wygodnych, i nosila 24 na dobe, z czystej przekory :)

Gość frufru
co to za zjawisko "balerinki ze szpicem"? zawsze mi się wydawało że balerinki mają okrągły przód. rozumiem że kupiłaś sobie buty ze szpicem na płaskim obcasie?... poza tym - słownictwo i reakcja z lekka przegięte, ale sumarycznie się chłopakowi nie dziwię. baleriny są obrzydliwe.