Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloe

blizna

Polecane posty

Gość aloe

czesc jakos w listopadzie 2008 doznalem wypadku, szklo rozcielo mi \"blone\" miedzy palcami, bylo niewielkie rozciecie, ktore mi zszyli. ale teraz zauwazylem ze pozostala blizna, \"pobolewa\" mnie, gdy np. odbijam pilke czy myje wlosy, nawet teraz gdy siedze i nic nie robie. czy to normalne? czym moze to byc spowodowane?

Gość aloe
kurde, no bo jak niby blizna moze bolec? Ty mowisz serio, czy zartujesz sobie?

Gość aloe
czlowiek sie normalnie pyta, a tu mu reke kazda obcinac :D

Gość moralis
Kup sobie maść na blizny - contratubex. Pomaga.

Gość aloe
to juz cos, dzieki :)

mogło ci uszkodzić jakiś nerw - moja siostra ma bliznę na nodze (po poszarpanej ranie) której bardzo nie lubi dotykać bo czuje jakby przez nią prąd przelatywał :O a kobiety nacięte po porodach często mówią że czują "darcie" w tej bliźnie np. na zmianę pogody swoją drogą warto by to skonsultować z lekarzem tak na wszelki

Gość aloe
uszkodzic nerw? starsznie to brzmi, ale w sumie jak widzialem jak mi to zszywa to myslalem ze padne, grzebal ta igla i trafic nie mogl blee. i sadzicie ze powinienem do lekarza z tym isc? moze ta masc/krem wystarczy?

maść na blizny rozjaśni ci i spłyci bliznę ale jeżeli to uszkodzony nerw to na pewno nie pomoże na to to chyba niewiele można pomóc - ale moze właśnie lekarz miałby jakiś pomysł

Gość aloe
moze tylko sie zle zrosla, bo miejsce "glupie" jakies takie, myslalem ze to bedzie wygladaj jak przedtem, a tu takie jakies grudy sie porobily czy cos, w dotyku tez przyjemne nie jest :o

Gość aloe
zartujesz? przeciez ja tam umre chyba, jakby mi mieli to ponownie robic

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam blizne na buzi rozciecie 1 zm blizej prawej bri widoczna jak nie wiem dermatix uxywam juz 2 rok i jezdze na lasery

mojemu mężowi źle złożyli ścięgno i musi mieć reoperowane bo mu sie palec nie zgina :O życie :O

Gość aloe
kurde lekarze! gowno wielkie robia, a kasy coraz wiecej chca, niech mnie w **** pocaluja :o