Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

ciagla ochota na seks - czy tonormalne?

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

zastanawiam sie bo ze sama nie jestem zbyt dosw w tych sprawach wiec pytam stracilam dziewictwo nie tak dawno w dosc bardzo poznym wieku ale teraz ciagle mam ochote na seks ...nie wiem czy to normalne? i czy moze to odstraszyc faceta?

Gość zabeczkaaaaaa
poki co on nie narzeka ale sie zastanawiam czy to go nie meczy:)glupio mi sie go zapytac...czasami jak jestesmy gdzies na imprezie albo u znajomych to jaspecjalnie chce isc wczesniej do domu...albo jak przychodzi do mnie po pracy to od razy sie na niego "rzucam"albo zaczynam go rozbierac juz na klatce kurcze czy to nie jest dziwne? niech mi ktos powie

Gość ja mam podobnie...
z ta różnicą,że straciłam dziewictwo już jakiś czas temu,tylko rok nie uprawiałam seksu bo nie miałam partnera,teraz od pół roku mam nowego chłopaka i co się widzimy to za każdym razem się kochamy:)też się zastanawiam,czy go to nie odstraszy,ale chyba ie jesli ,,wytrzymał,, już pół roku:)dla faceta to naprawdę frajda jak kobieta ma ciaglę ochotę na seks z nim ?

Gość zabeczkaaaaaa
i co mam sie jego zapytac? glupio mi jeszcze 2 mc temu bylam 'stara" dziewica a teraz to ja juz sama siebie nie poznaje,..nie znam sie na tym dlatego pytam czy takie zachowanie z mojej strony jest normalne

a wiesz, nawet nie wiem jak to ujac, ale tak jakos wybadac czy to dla niego jest odpowiednio czesto:D a moze wprost zapytaj go tak jak w temacie topicu:)

Gość Bez mocy
Ja to Wam zazdroszcze:) Moj facet ma ciagle ochote na seks, ja znacznie rzadziej wiec byloby nam obojgu na reke gdybym tez byla taka spragniona seksu :)

Gość zabeczkaaaaaa
szkoda ze tu zaden facet sie nie wypowiada chyba zapytam bo mnie to meczy ale troche mi glupio przyznam czuje sie jak "napalona malolata"przy nim serio nie wiem co sie dzieje z checia to bym z lozka nie wychodzila kiedy on u mnie jest ..nie wiem moze cos mi jest?:O

Gość Co jest z wami
dlatego teraz musisz to nadrobić kobieto:)

Gość zabeczkaaaaaa
boze kiedy ja nie umiem sie powstrzymac...

Gość zabeczkaaaaaa
oczywiscie my robimy inne rzeczy razem,,chodzimy do znajomych na imprezy z ktorych to ja go wyciagam wczesniej....gotujemy razem obiad z przerwa na ..:) ktora ja inicjuje bo juz nie moge wytzrymac:D..itd itd to chyba nie jest normalne:O ja mu anwet obaidu nie dam zjesc spokojnie:(

to normalne, ja jak stracilam dziewictwo to myslalam, ze nimfomanka jestem bo tak sie na Mojegu (Ex) rzucalam:D

Gość zabeczkaaaaaa
nie ma to jak napalona byla -dziewica hehe ok zapytam go ...ale skoro nic nie mowi to chyba mu to nie przeszkadza, co?

Gość załamanaaa20
uprawiam seks od pieciu lat. od poltora roku mam stalego partnera. ciagle chce mi sie bzykac i ciagle mi malo. jemu to sie w ogole nie podoba. kocha sie ze mna gora trzy razy w tygodniu. kiedys moglismy to robic calymi dniami... zy ja go juz nie pociagam??

Jakiegoś nieoswojonego, pewnie tak. Przez głowę mu nawet nie przejdzie, że dziewczyna może go zerżnąć. Jak masz ochotę na takiego, to lepiej się nie zdradzaj i udawaj, że masz mocno zaciśnięte uda. Oczywiście do czasu. Szkoda czasu na chłopców, którzy z nieśmiałości kręcą kółka palcem na kolanie. Pamiętaj wiecznie nie będzie Ci się tak chciało "sypać".

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)