Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bon Apetttitt

aparat ortodontyczny a slub

Polecane posty

Gość Bon Apetttitt

Czesc Czy jest tu jakas przyszla panna mloda, ktora nosi aparat ortodontyczny staly?? co sadzicie o aparacie na slubie i weselu??

ja nie noszę,ale przyznam,że bardzo bym chciała :D klamerki na zębach według mnie są słodkie i nie widzę powodu,by się ich wstydzić-nawet podczas ślubu.i szczerze pomyślę o aparaciku jak całe małe piekło związane ze ślubem opadnie.najbardziej jednak przeraża mnie fakt,że do aparatu trzeba mieć idealnie wyleczone wszystkie zęby i mogą też czekać ewentualne ekstrakcje :O ostatnio,jak w zeszłym roku wyrywano mi któregoś zęba z tyłu zemdlałam na fotelu mimo znieczulenia :O a ja dentysty boję się jak ognia :classic_cool:

oj ja też się boję dentysty jak ognia. ale usuwanie nie jest takie straszne, właśnie przedwczoraj usunęłam ostatnią ósemkę, i nic nie bolało :) ja będę mieć aparat ale ruchomy, chcę wepchnąć trochę do łuku jedynkę. ledwo ortodontkę znalazłam, która zgodzi mi się go wykonać. dopiero jak efektów nie przyniesie to zgodzę się na aparat stały, ale to dopiero po ślubie.

a ja nosze aparacik juz :) Super sprawa :D :D naprawde polecam :) w przyszlym roku wychodze za maz i wlasnie nie wiem czy moje leczenie dobiegnie konca przed slubem :/ kurcze i bedzie dylemat czy isc do slubu w aparacie ( co nie bardzo mi sie usmiecha, chociaz bardzo go polubilam) czy sciagnac na te kilka dni :) Ortodontka powiedziala, ze oczywiscie jest taka opcja :) i bez problemu sciagnie mi go na te 2-3 dni :)

a tak w ogole KASIEŃKAA__ my zareczylismy sie rowny tydzin przed Wami :D ( spojrzalam na Twoje suwaczki;) )

Hej ja mam aparat, ale moja ortodonta powiedziala , że uda się do ściągnąć do slubu:) Także sie ciesze, ale co do calkowicie wyleczonych zebów to takich nie trzeba miec:) Bo zęby w aparacie można leczyć:) Ja nie miałam co prawda zepsutych zebów, ale teraz mam próchnice na 5, ale malutko i ona powiedziała, że może mi wyleczyć, ale ja poczekam na ściągnięcie aparatu i udam się do mojej ukochanej dentystki, bo tylko ona robi mi tak zęby nawet bez znieczulenia, że mnie nie boli:P hehe

ja nosze gore od pazdziernika 2007, a dół od marca 2008 :)

wychodze za maz w przyszlym roku w sierpniu :) :) byc moze do tego czasu sciagne aparat :) chociaz watpie

Gość ocosmobelllla
up