Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bogumiła144

Pomocy!

Polecane posty

Mam córke w wieku 19 lat chodzi do 3 liceum. Ma chłopaka, który jest nauczycielem wf w jej szkole, chodzą ze soboą 2 lata. Co mam robić przecież ona nie może chodzić z wfistą bo wkońcu wurzucą ją ze szkoły i on jest od niej starszy o 8 lat!! Czy to nie zaduża różnica. Prosze o pomoc!

Gość tiriririri
no ale przeciez juz konczy to liceum nieprawdaz?:)

zaraz zaraz, skoro juz konczy to liceum to co za problem? po drugie, skoro chodza ze soba 2 lata to chyba to cos powaznego, chcesz unieszczesliwic wlasna corke? po 3 jesli chodza ze soba 2 lata i jej nie wyrzucili to juz jej przeciez nei wyrzuca, nie przed sama matura:/ i po 4, chodza ze soba 2 lata a Tobie zaczelo sie wlaczac czerwone swiatelko "nie" ? i nagle chcesz zeby sie rozstali? cos mi tu prowo pachnie. btw. tez mam fajnego nauczyciela 9 lat starszego, gdybym byla wolna:P

Gość Kryka x3
Pani córka jest w tej samej sytuacji co ja. Mam narzeczonego, który jest wfistą i kocham go bardzo. 13 czerwca mamy zamówiony ślub. Dam pani troche rad : 1. Nie Pani decyduje z kim ma chodzić córka. 2. Jeśli Pani wymusi rozstanie to córka znienawidzi Panią 3. Nie wyrzucą jej przed maturą, bo była by to głupota Pozdrawiamy Karolina&Artur