Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nail tek II

Nail Tek II pomógł Wam?

Polecane posty

Gość nail tek II

Od niedawna używam odżywki Nail Tek II foundation i intensive teraphy. Jakie macie opinie na temat tych odżywek? Jak bardzo wzmocniły się Wam paznokcie? Po jakim czasie widziałyście efekty? Pozdrawiam.

Gość ja foundation II
uzywam rzadko-jedynie jak maluje paznokcie. na poczatku kuracji wogole odradzam.Na co dzien nail tek II zwykly , to kiedy pomaga zalezy od stanu paznokci, ja zaczelam miec efekty po ok miesiacu.

Gość nail tek II
Producent zaleca stosowanie foundation przed intensive teraphy dlatego wlasnie najpierw maluję foundation a jak już się wchłonie to intensive teraphy. Nie maluję w ogóle paznokci bo mam krótkie i właśnie dlatego kupiłam ten zestaw bo nie mogę ich zapuscic przez to że są bardzo słabe :( Dziękuję Ci za odpowiedź i proszę o więcej opinii ;)

Gość nail tek II
up

Gość producent tak zaleca
bo wiecej kasy wydajesz:D ja foundation uzywam tylko pod lakier w wyjatkowym ocolicznosciach. Na codzien sam intensive-on odpryskuje, wiec calosc zmywam pok 3 dniach i znowu. Bierz do tego merz special bedziesz miec wieksze efekty.

Gość nail tek II
Może przy używaniu dwóch są lepsze efekty? :) kurcze do witamin nie mogę się namówić, mam już 3 opakowania w domu i zawsze jak zaczynam brać to zapominam po kilku dniach :o

Gość nail tek II
będę używała tych dwóch skoro już kupiłam to po co ma się zmarnować ;)

ja używałam nail tek II 2 lata temu i mi baaaaaaaaardzo pomógł, paznokcie odżyły, zaczęły rosnąć długie i mocne, znowu planyję kupić na allegro... mam pytanko czy można dostać w jakichś drogeriach tą odżywkę czy jedynie na allegro?

Gość nail tek II
Dziękuję za odpowiedź ;) Mam nadzieję że mi też pomoże. W drogeriach nie widziałam, ja kupiłam na allegro.

Gość midari
na forach dziewczyny piszą, ze odzywka działa nawet jak sie nią maluje na kolorowy lakier. czy to możliwe? czy któraś z Was może to potwierdzic??