Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Kot Czarodzieja

chętnie powroże

Polecane posty

Gość Kameana
To poprosze. Jak u mnie na zawodowym polu? Znajde lepsza prace? zachowam te co mam? Moze jeszcze cos innego? Ur. 25.03.1979? DZiekuje z gory i z dolu. :)

Gość koko szanel II
powroz mi! Magda 11.11.87 czy widzisz u mnie zmiany w sprawach sercowych?

Gość glosik.....masz
Czarny Kot Czarodzieja koko szanel II magdo musisz najpierw zrobic cos od siebe zeby znalasc ta druga polowke radze zadbac troche o siebie i wyjsc losu naprzeciw a nie siedziec na dupsku i pisac na kafe;););););)

Gość koko szanel II
ale ja juz jestem w zwiąku i pojawil sie ktos jeszcze... wiec chyba mi nie wrozylas...

Gość glosik.....masz
to ty kurwa bigamistaka jestes no no no nie ladnie koko szanel II PODZIELCIE SIE FACETAMI Z KOLEZANKA

Już spieszę z wróżbą (wróżby opieram na własnej intuicji i liczbie plam na słońcu ) Shash wróżę tylko kobietom sorry Kameana Ur. 25.03.1979 Jesteś w kwiecie wieku , jako zodiakalny Baran masz wyjątkowo duży temperament , zgaduję że na imię masz Agnieszka. Praca to duża cześć z życia nawet 10h dziennie , w dobie "sztucznego kryzysu" ciężko o kuszące oferty pracy. Barany na wiosnę zyskują niesamowite przypływy pozytywnej energii będziesz miała ochotę przenosić góry nie zmarnuj tego a trud Twojej pracy zostanie doceniony.

Gość glosik.....masz
BIGAMISTKA;););)

Gość Turkuss
ja nie wierze ale mi powroz :classic_cool:

koko szanel II powroz mi! Magda 11.11.87 czy widzisz u mnie zmiany w sprawach sercowych? Moje przeczucie mówi mi że masz na imię Magda :classic_cool: ponieważ jesteś urodzona w urodziny miesiąca czyli 11.11 zakochujesz się tylko w dni nieparzyste tj środy poniedziałki piątki i niedziele w takiej właśnie kolejności facetów poznanych w poniedziałek będziesz darzyła szczególnie płomiennym uczuciem. Podobnie jak Agnieszka z tego topiku kierujesz się w życiu sercem co czasem wplątuje Cie w kłopoty ale nie masz się czego obawiać serce kobiety w odnajdowaniu prawdziwej miłości jest lepsze niż GPS na drodze krajowej nr 8 .

Turkuss ja nie wierze ale mi powroz Czuje w tym poście dziwną aurę , jakby osoba go pisząca miała silny męski charakter.

Gość okazjonalnie
ja tez bym prosila ;p;p 20.08.1985 :):):)

Gość okazjonalnie
hmmm..cos na temat sfery uczuciowej prosze ;p

Gość marmelada wisniowa
jak potoczy sie moj los? dalej bede sie uczyc czy moze podejme prace zarobkowa?

Gość asiaaaaaaa
ewa 28-09-1982 on 16-05-1986 co do mnie czuje

Gość Turkuss
i to jest ta wrozba?:O wroz a nie pierdol :P

okazjonalnie ja tez bym prosila ;p;p 20.08.1985 Stawiam że na imię Ci Beata , lubisz tajemnice i rzeczy niedostępne marzy Ci się jeszcze idealny książę na białym koniu pamiętaj że proza życia jest inna . Mimo iż jesteś silną i rezolutną blondynką to pragniesz miłości rodem z powieść Harlequin . Pamiętaj że faceta należy jakoś zachęcić np uśmiechając się do niego , uważaj bo jak mawia przysłowie nie wszystko złoto co się świeci i każdy potencjalny książę może być zwyczajnym oszustem ale nie bój się inwestować uczuć. Bądź "na tak" ale stosuj zasadę dobrego handlowca ,nie sprzedawaj się Tanio i długo negocjuj :D

Turkuss i to jest ta wrozba? wroz a nie pie**ol No wiesz czego wymagasz od kota ? ciągle czuję silny męski ton i widzę literkę M masz na imię Martyna ? Maria ?

Gość Kameana
No dzieki za "wrozbe", ale: - nie mam na imie Agnieszka - nie ma tu gdzie mieszkam kryzysu, rowniez sztucznego Hmmm... Tak wrozyc to i ja potrafie bez niczego. Ale doceniam poswiecony czas. Dzieki. Byla tu kiedys Beatrycze, czy jakos tak, ta babka to miala nosa. Sprawdzilo sie 100%, chociaz jak czytalam jej wrozbe to myslalam, ze za nic cos takiego nie wyjdzie. Bylo to wbrew logice i rozsadkowi. A jednak trafila w 10-tke. Ma ktos jakis namiar do niej?

Gość okazjonalnie
nie mam na imie beata:) ale prawie wszytsko sie zgdadza:) dzieki;p

dobra nie będę się więcej wygłupiał wróżka Beartycze jest tu jeszcze gdzieś trzeba poszukać choć podobno przenosiła się na inne forum a wszystkim oczekującym na wróżby życzę wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń :D

Gość Turkuss
nie :O eee co z ciebie za wrozka :O

Gość Kameana
Kocie miales dobre checi i to sie liczy! :) Dzieki raz jeszcze! I Wesolych Swiat! :)

Turkuss nie eee co z ciebie za wrozka Masz na imię Katarzyna lat 23 piwne oczy brązowe włosy z grzywką i jesteś na rozstaju dróg . Lubisz facetów z umięśnionymi torsami . Musisz podchodzić do życia bardziej na luzie to powiedział mi mój skrzat pomocnik przed chwilą .

W każdym razie dziewczyny pamiętajcie kobieca intuicja kształtowała się całymi tysiącleciami i "oszusta sercowego" ropoznacie w 10s jeśli tylko jej użyjecie. :D