Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojaaaaa

to już jest chore

Polecane posty

Gość paranojaaaaa

wyobraźcie sobie, że mój mąż, który był zajebisty, od jakiegoś czasy co czwartek/piątek, kłóci się ze mną o jakąś pierdołe, po czym twierdzi, że ma dość kłótni i wychodzi.. do baru, i pije z kolegami :O ps. pomijając fakt, że zawsze sobie wychodził z kumplami kiedy tylko chciał :O paranoja :O

Gość Turkuss
ciesz sie, masz wieczor dla siebe :)

Gość hkc
może kupmle mówili mu jakie im żony robią jazdy jak oni chcą wychodzić i stwierdził, że nie jest prawdziwym maczo skoro ty mu nie zabraniasz, dlatego kłóci się o pierdołę żeby mieć niby pretekst do wyjścia po czym opowiada kuplom jak jego "stara" go wnerwiła, jak on kłapnął drzwiami i że on musi się napić. ma teraz z nimi wspólne tematy i nie czuje się gorszy

Gość salsasa
specjalnie się kłóci i idzie do kochanki

Gość paranojaaaaa
nie no mowie wam paranoja. :O wieczor dla mnie? - jak najbardziejm ale po co klotnia? :O tego nie rozumiem do kochanki napewno nie, bo mieszkamy w malym miasteczku, gdzie kzdy sie zna i kazdy wie ze jest w barze. eh. mam go dosc normalnie. dzisiaj juz rano zrobil mi awanture - bo przecież piątek. :O

to zrób inaczej, jak zacznie nastepnym razem, to Ty wyjdź i powiedz mu że jak mu przejdzie to wrócisz.

to zrób inaczej, jak zacznie nastepnym razem, to Ty wyjdź i powiedz mu że jak mu przejdzie to wrócisz.

Gość paranojaaaaa
deko - skarbie, ja tez zawsze wychodze, ale nie kloce sie specjalnie. tylko, ze jak w barze siedzi i dzowni z glupim pytaniem co robie (pewnie sobie zawsze mysli, ze kura domowa bedzie siedziala przed tv) ja mowie ze wyszlam z przyjaciolkami. to wiecie co robi? wyłancza telefon :D :O bo ma przewage..ze on wyszedl, ja tez, ale on wylaczyl telefon, jest lepszy.eh

Gość salsasa
musisz zacząć dzaiłać jemu się wydaje że rządzi postaw sprawę jasno że jużnie możesz z nim wytrzymać i jak tak dłużej będzie robił awantury o byle co to zarządasz rozwodu. A w pozostałe dni jak sie zachowuje??

powiedz mu że masz dość tego jego monologu i wyjdź.

Gość salsasa
to nie odbieraj niech nie wie olej go trochę.... jak się przymila bądź oschła a jak pyta co jest to powiedz niech sie zastanowi nad swoim zachowaniem

Gość paranojaaaaa
normalnie jest kochany, związek kurwa idealny, a na weekend odwala, juz nie raz robilam o to focha bo ile mozna, nie odzywalam sie kilka dni, to prychodzil i przepraszal, ze rozumie, ze zle robi, przychodzi piatek - koniec, cwaniactwo musi byc, chyba on zachowuje sie jak dziecko nie ja.