Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liposucition

Jade na święta- czy moge zostawić kota samego w domu??

Polecane posty

Gość Liposucition

Jutro wybieram się na świeta z rodzicami do rodziny. Wracamy we wtorek. Poprosilismy sasiadke zeby rano i wieczorem karmila go i kuwete czyscila. Myślicie że kotu nic bedzie tyle dni bez nas? Ta sasiadka nie jest taka do zwierzat, nie poglaszcze go ani nic. A my go caly czas glaszczemy itd. Myślicie ze da rade tyle dni bez nas? Nie zdechnie z tesknoty???

Gość gfdfgdfgfdgdf
Ja kiedyś wyjechałam na 2 tygodnie ale z kotkiem była cały czas ciocia...

ukryjcie żyletki, bo z samotności może sobie podciąc żyły, słyszałem o takich przypadkach. Mojej kuzynce pies się powiesił po tygodniu tęsknoty.

Gość da sobie radę o ile
bedzie miał jedzenie i świeżą wodę Będzie pewnie po waszym powrocie nieco obrażony i lekko wypłoszony, ale z czasem mu przejdzie ;)

Gość Tomcioszek
nie polecam , moze zrobic Ci meksyk w domu

Nie zdechnie, przeżyje. Aczkolwiek na pewno wolałby być z wami, nie sam, koty jednak generalnie dość dobrze znoszą takie sytuacje. Najważniejsze, żeby miał wodę i papu.

jeśli sąsiadka faktycznie da mu jeść i sprzątnie, to nie zdechnie, ale licz się z tym, że narobić może szkód, bo się będzie nudził po prostu. no i pewnie się obrazi :D pozdrawiam i życzę mimo wszystko udanych świąt. pamiętajcie też pozabezpieczać różne rzeczy, żeby sobie krzywdy nie zrobił