Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka9700

Jak zapomnieć o byłym chłopaku?????????

Polecane posty

Chdziłam z nim prawie 3 lata..On mnie zdradził, ja mu wybaczyłam potem okazało się że mnie cały czas okłamywał mówił że jest chory że ma problemy a potem na sam koniec jak mnie zostawiał że to nie prawda.....że żebym nie czuła się gorsza to zmyślał ..A ja niczego więcej nie wymagałam tylko szczerości.Wybaczyła bym mu wszystko naprawdę ale nie kłamstwo.Teraz nie jesteśmy razem już pare miesięcy ale nie mogę o nim zapomnieć znaleść sobie innego..Bo nadal coś do niego czuje..Jak mam zapomnieć wszystko co było dla mnie naj ważniejsze na świecie????????????????????

Gość jesteś tak głupia
że aż smieszna 💤

Gość nnnaaatttttiii
nie przejmuj sie co napisal ze jestes smieszna... rozumiem cie.. nie da rady "zapomniec" niestety taka jest prawda... moim zdaniem POWINNAS kogos sobie poszukac... nie na stale ale tak zeby nie siedziec w domu i nie smucic sie serio to pomaga..

Sama miałaś taką sytułacje????Ale jakoś nie wiem nie potrafie myśleć o innych w sposó..coś więcej niż kolega

Gość nnnaaatttttiii
cos w podobie.. facet mnie rzucil... nie umialam sobie z tym poradzic ustawial na opisach rozne rzeczy bolace mnie.. poznalam kogos ale nie bylam z nim tylko kolega kolezanka poszlismy na impreze a tam byl moj wlasnie byly i to ON chcial wrocic jak zobaczyl ze niby sobie kogos znalazlam.. dobry sposob na faceow..

Gość natalusiamisiaczek
Moim zdaniem powinnas znaleśc sobie kogos tak żebys nie myślała cały czas o tym samym.Ja też przeszłam to samo co ty też mnie zdradzał powiedział że mnie nie zdradzał a tu nagle dowiedziałm sie że mnie okłamywał cały czas bardzo mnie to bolało ja tez bróbuje o tym zapomiec ale nie potrafie też go bardzo jeszcze kocham ale no cóż tak to juz jest nawet ja straciłam swoją miłość.Ale jak to sie mówi on jest pierwszy ale nie ostatni.Wszystko bedzie dobrze tylko tak jak ci mówie spędzaj duzo czasu z przyjaciółmi rodziną i wtedy będzie ci łatwiej o nim zapomieć ja juz po mału zapominam chociasz to trudne jaest jaki dla mnie tak i dla ciebie.Zapamietaj jedna rzecz pamietaj aby nikt przez ciebie nie płakał i że miłość to tylko obietnica.Nie wchodź dwa razy do tej samej rzeki.Najlepiej przemyśl wszystko dwa razy zanim zrobisz coś głupiego.Ja tak zawsze mówiłam swojemu byłemu żeby przestał sie gapić tylko w to swoje lustro i zobaczył ile ludzi juz zranił.Życze ci powodzenia w miłości i żeby było wszysko wporządku.Pozdrawiam serdecznie