Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martunia2002

On nie może się zakochać

Polecane posty

Gość ja20202
i nie przejmuj się na pewno nie jesteś wybrakowana czy coś tam i nie szukaj u faceta lustra zacznij szukać u siebie akceptacji i zrozumienia zwyczajnie on może żyć jeszcze jakąś swoją przeszłością od której nie może się uwolnić może trafiliście na siebie w złym momencie może tak być.... nie znasz jak sama piszesz człowieka wywal z siebie te głupie uczucia, żądza nie wpływa budująco wiem co mówie :)

masz racje...poczekam aż on bedzie na to gotowy...może ktoś go kiedyś zranił i dlatego ma lęk przed zakochaniem sie.....dziękuje za wasze wypowiedzi!

Gość ja20202
Nie Martula nie sugeruj się moim zdaniem ja podałam tylko przykład, powodów może być wiele wydaje mi się,że nie w lęku przed zakochaniem tkwi problem, może mieć problemy emocjonalne... A ty nie licz na nagrodę nie traktuj go tak nie podchodź do tego w ten sposób to bardzo zgubne

już wiem dlaczego tak jest on choruje na ostatni związek i nie może sie odkochać ale zainteresowanie moją osobą przejawia... wiec co bedzie nie wiem..

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac
moze jest gejem

Gość syndrom syneczka mamusi
takie teksty na wypadek gdybys to Ty sie zaangazowala, wtedy pan tulipan powie, ale przeciez mowilem Ci ze ja sie nie zakocham... i zwieje gdzie pieprz rosnie zeby uniknac zobowiazan. Tez takiego znam i tez ma 31 lat..

Gość martunia odezwij sie

odzywam odzywam...zastanawiam sie jak bardzo musi ten facet przezywac były zwiazek ze nie moze sie zaangażować:/a moze szuka laski podobnej do tamtej?z lekka bagno i chyba nie warto pchac sie w cos takiego

Gość ja20202
Martula zastanów się,przemyśl nie działaj pochopnie A pro po tej niemocy w zakochaniu, facet jest uczciwy cóż czasem nie można - wierzę - ale czy to ma go od razu skreślać? przecież jest człowiekiem i tak jak każdy ma swoje potrzeby i to nie tak,nie tylko seks ale rozmowa z drugą osobą,spacer,film,muzyka czy od razu gdybym to ja była na miejscu tego gościa mam skazywać się na samotność bo przecież nie mogę dać póki co tego czego ode mnie żądają wrręcz? A jaką masz gwarancję gdyby był zdolny do zakochania że to właśnie jest to i przetrwa - żadną. Zastanów sie czego chcesz i oczekujesz przemyśl :)

Gość a co on Ci o niej
opowiada?