Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszkabezbrzuszka

czy znacie taka kobiete?

Polecane posty

czy znacie kobiete-odrobine puszysta, ale diablenie pociagajaca na która leca faceci jak mucy do miodu?na czym polega sekret, a moze to jednak mit?

Ja znam taką dziewczynę. Jest lekko przy kości, na dodatek troszkę postawnej postury, a samce lecą do niej jak pies do mięsa. Gdzie tkwi sekret? Stara się być bardzo przebojowa, lansuje się bez przerwy, robi imprezy i posiadówy u siebie w mieszkaniu etc. Ale prawda jest taka, że wartościowych mężczyzn to raczej sobie nie znajduje. Jeżeli trafia na inteligentną osobę, która nie lubi takiego wymuszonego lansiarstwa, to ta panna nie ma szans. Znam wielu mężczyzn, którzy wolą normalne dziewczyny, które popitalają w domu w dresie i bez makijażu. A nie, że pełen lans bans elegans. Po prostu - zależy na jakiego mężczyznę się trafi :) ja trafiłam na idealnego (dla mnie ofkors) :) a w czym dokładnie tkwi problem?

posrod zdan roznych rpzeroznych przewijal sie stereotyp kobiety pulchnej-przebojowej-podrywanej- syndrom kobiety PPP, sama sie zastanawiam czy to prawda-moze zastanawiam sie dlatego ze ja narazie jestem jedno P-pulchna:D:D:D

Hehe :D ja w sumie też jestem w takim razie jedno P - nie mam ciała ekstra super modeleczki ;) powiem tak: wszystko zależy od charakteru.. Owszem, na początku może i się patrzy na wygląd, ale jeśli ktoś ma zryte pod sufitem, to raczej sobie nikogo nie znajdzie. Są też panny (znam pannę PPP) która ma bardzo poukładane w głowie, nie lansuje się, a od zawsze przebierała w facetach. Teraz jest na etapie narzeczeństwa :) ogólnie: nie można uogólniać :D

patrzec pozytywnie na swiat i brac z niego garsciami a chlop w koncu sie zjawi

nie potrafie zyc martwiac sie ze nie mam chlopaka bo mam 10 kilo za duzo-chyba nie warto, ale jednak czasem samotnosc doskwiera, ale tylko czasem:)

Gość roiboos
ja mam taka kolezanke... z wygladu szczerze jest po prostu paskudna; na 165cm moze z 85-90kg wazy, ma druga brode, malenkie oczy, zniszczone wlosy i ciemny wasik, ubiera sie srednio; czesto nosi paski co jeszcze podkresla jej tusze i nosi koszulki bez rekawkow - nie jest to apetyczny widok - tluszczyk jej wisi z ramienia + spodnice do kolan - to jest ok, ale tam sie wynurzaja okragle lydki. a rzecz w tym, ze dziewczyna ma ogrome powodzenie - glownie przez swoj charakter; niczym sie nie przemuje, zawsze jest wesola, usmiechnieta i beztroska - ma pelno kolezanek, kolegow a w facetach to prawie przebiera. ostatnio bylysmy na wycieczce w 7 dziewczyn, spotkalysmy paru chlopakow w pubie i to wlasnie na nia zwrocili uwage, chociaz w naszej siodemce, 6 dziewczyn sa bardzo atrakcyjne i sympatyczne. a tamta "brzydula" ma w sobie jak widac jakis magnes

no wiec widze ze nie mam sie czym rpzejmowac tylko zmienic podejscie- nie ejstesm az taka brzydka:)

Gość kakakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkka
nie ma takich kobiet-stary mit, a jak leca to starzy grubi lysi faceci

Gość roiboos
na moja kolezanke nie leca starzy, grubi i lysi faceci, tylko normalni, mlodzi, niektorzy przystojni

Gość jakajajakaakajaak

Gość jakajajakaakajaak
seks z kaszalotem?? bleee-ile wy nadwagi macie??????????

smutne

ciekawe od jakiego bmi mozna siebie nazywac kaszalotem:D

Gość jakakakakakak
Bmi nie ma tutaj nic do rzeczy

Gość lopka pipka
z przykroscia musze rozczarowac niektore osoby jest kilka kobiet w moim dalszym otoczeniu o wadze miedzy 80 - 140kg. wyobrazcie sobie, ze wszystkie maja mezow, kazda wyszla za maz przed 25 rokiem zycia i przyznam, iz maja calkiem fajnych, normalnych mezow, takich naprawde do rzeczy

Gość Głos społeczeństwa
A ja w swoim otoczeniu widzę ze te grubsze nie mają szans najmniejszych z ich szczupłymi koleżankami. Z buzi są ładne, ale dyskwalifikuje je nadwaga.

Gość lopka pipka
no widzisz. mysle, ze z czasem prawdopodobnie to sie zmieni. osoby, o ktorych wspomnialam, a raczej ich uroda, to ,porazka, pod kazdym wzgledem, a jednak! sama w to nie wierze podobnie jak reszta tych, ktorzy mieli z nimi do czynienia, ale taka po prostu jest rzeczywistosc. ludzie, cuda sie zdarzaja!!! nie martwcie sie

nie chce czekac na męza cud-bo waze 80 kilo