Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guarama

Chcę się bzykać na łonie natury

Polecane posty

Gość guarama

Jak w temacie.Nie kręci mnie sex w łózku.Nie nawidze sexu w łóżku.Uwielbiam extremy,szleństwo,plażę,las,ławkę w parku.Jestem zboczona?

Gość guarama
I kręci mnie jak ktos z boku mnie podgląda.Kiedyś pieprzyłam się na plaży od tylca.Byliśmy nadzy,a z boku przyglądał się nam jakiś pan.Orgazm matron.

Gość kolorofon
Też tak lubię.Gdzie mieszkaszz?

Gość Fajny Żonaty 24L
hej czesc wiesz mnie tez bardzo podnieca seks na lonie natury,ja z moja zonka juz raz sie tak kochaismy to bylo na łące i było super

Gość Fajny Żonaty 24L
ale pamiętam też gdy jeszcze bylem wolny,kochałem sie też z męzatka u niej na dzialce oj wtedy też bylo bosko

Gość ppoooosssssssssssssss
mrówki, robactwo i pełono piachu w każdej czesci ciała

Gość boje sie ale...
Jak myślicie czy można sie zarazić hiv lub czymś gorszym poprzez wsadzenie palców do pochwy lub przez minetke, moja partnerka chce takich rzeczy ale ja sie boje .

Gość boje sie ale...
czy ktoś z obecnych tu osób zna sie na tym, dziewczyna powiedziała mi że jak nie zaczne jej robić dobrze to zacznie sie zastanawiać nad zostawieniem mnie

gratuluje dziewczyny, jak ma jej byc dobrze jak tylko lezy i nic nierobi

Gość boje sie ale...
to chyba nikt z was nie wie czy hiv można sie zaracić poprzez wkładanie polców do pochwt albo minetke

zadajesz to pytanie juz 10 raz przeczytaj odpowiedzi

Gość upuuuuuuuuuuuuu
up

Gość para nago
Bylismy nad Wisla nie mialam nic na sobie z bielizny tylko rozpinana letnia sukienkie,szlismy tak z mezem brzegiem Wisly i maz spytal czy sie pobzykamy jest tak fajnie cicho nikogo nie ma.Zdjelam raczej sama spadla sukienka i juz stalam nago przed mezem.Maz zdjlo krutkie spodenki,jego k***s juz prawie stal,zaczelam mu go branzlowac i wzielam go do ust jego k***s twardnial za karzdym poruszeniem.Wstalam odwrucilam sie tylkiem do niego eypielam a on wsadzil mi k***sa i zaczol dymac.Bylo super.Potem polorzylam sie ale maz przewrucil mnie na bok podnioslam noge by latwiej jego k***s wszedl mi w c**e i wtedy zobaczylam jak podglada nas dwoch chlopakow stali nie opodal nas mieli lornetke i patrzyli jak my sie stukamy.Podniecilo mnie to bardzo robilam cooglam by mieli leprzy widok na to co robimy orgaz mialam jedan za drugim szalalam na.meza k*****e c**e rozcjlalam na maksa bylam strasznie podniecona.Po seksie poszlam w tamto miejsce gdzie oni byli trawa w tym miejscu byla obspermiona to znaczy ze zwalili sobie konia szkoda bo morze zrobil by uklad.ich trzech a ja jedna super by bylo miec takie dwa mlode k***sy ale sex na lonie natury jest super polecam.

Gość gość
Eh te fantazje

Normalna jestes;) dobrze jest byc wariatką, a plener to z***b*sta sprawa :)

Gość gość
9:45 to jakiś a analfabeta z gimnazjum

Gość gość
Jeździliśmy z koleżanką z pracy do lasu. Brałem ją na masce samochodu i chodziliśmy nago wokoło. Fajne uczucie. Ale na długie pieszczoty łóżko jednak lepsze.

Gość gość
FAJNE koleżanki masz:))

Gość gość
Koleżanka rzeczywiście fajna z tym że cała sytuacja to chyba nic niezwykłego ,? Ludzie bzykają się na lewo i prawo.

Gość gość
W ubiegłym tygodniu bzyknąłem żonę kolegi nad rzeką,kiedy pojechaliśmy na ryby.Kolega poszedł spiningować mnie się nie chciało więc zająłem się jego żoną.Nie było to trudne gdyż już wiele razy ją wydymałem.Cholernie leci na mojego dużego k****a.

Gość gość
To się bzykaj