Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Przestań juztyle jeść bo sie gruba robisz

Polecane posty

To uslyszalam dzis od mojego faceta...jeszcze trzy miesiace temu ciagal mnie po lekarzach \"bo to nie normalne ze taka chuda jestem\".nawet do endokrynologa mnie zabral bo myslal ze przez chora tarczyce jestem bardzo chuda. Mam 177cm. wzrostu i wazylam wtedy 55, dzis waze 59, czyli przytylam, a po mnie kazdy kilkogram widac, a on mi teraz takie teksty sypie....

Gość ale obciacch
idiota:o

Gość sam nie wie czego chce
widocznie zauwazyl ze tyjesz......

No dobra, ale wiecie co? Kurna, czasem potrafi byc taka swinia... Np. jestesmy na zakupach i wybieramy cos do jedzenia, ja mam uraz do tanich produktów, bo pelno w nich chemii i brak prawdziwych skladnikow, wiec zawsze wybieram cos drozszego, patrzac na sklad i on w takich momentach przy ludziach rzuca tekst "i tak nie bedziesz tego jadla bulimiczko" A kurde wiecie co? 4 lata jestesmy razem i w ciagu tych 4 lat 3 razy wymiotowalam(grypa żolądkowa, niedogotowane grzyby i Ptasie mleczko popite RedBullem). tak mi wtedy glupio...Albo np. jestesmy u jego siostry, ktora najczesciej organizuje rozne imprezy, typu imieniny urodziny, boze cialo, wszystkie swieta...jak cos u niej jem, to pozniej umieram z bolu zoladka, wiec obzeram sie w domu, zeby u niej nie byc gloda i nie za duzo jesc...i on wtedy przy calej rodzinie potrafi rzucic tekst o mnie w kontekscie, ze jestem anorektyczka.... jak sie wkurzalam to mowil zawsze ze batrdzo zle wygladam, ze chce zebym przytyla, i ze tak mowi zeby mnie zmotywowac do wiekszych ilosci spozywanego jedzenia....a teraz kurde jak przytylam to pretensje...Ze sie robie jak Angelika(sasiadka w moim wieku, ktora wazy GRUBO ponad setke, a jest mala i niska).jem tyle co zawsze a nawet wiecej, mniej sie ruszam no i efekty widac, a on skoro tak bardzo mu na tym zalezalo, zamiast to pozytywnie skomentowac, to takie rzeczy mowi Sory, jak to kogos nie interesuje, ale tak chcialam sie komus wyzalixc teraz jem tyle samo, ale mniej sie ruszam no i to od razu widac po mnie....A on

Gość ale obciacch
wez go zostaw nie szanuje cie:o nie jestem jego marionetka ktora bedzie chudla i tyla bo on tak chce ma tupet:o