Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyzeej

Czy zgadzacie się że żeby mieć jakiekolwiek zainteresowania, konieczna jest kasa

Polecane posty

Gość jak wyzeej

jak wyzej

Gość bvbv
Nein (to po hitlerowsku, pulkownik mnie nauczyl)

może niekoniecznie wszystkie. poza tym jest szereg zainteresowań, które nie potrzebuja dużego nakaldu finansowego. ja, np. chciałbym dobry aparat (koło 2-3 tysięcy) i jakiś sport chciałbym spróbować typu snowboard lub narty a to też koszutje :O skok spadochronem, wolę nie myslec ile to kasy :O

Gość tez tak mysle
Wszystkie sporty kosztują, motoryjzacja tez, fotografia też, jazda konna itp tak samo, malarstwo, rysunek też... No mozna oczywiscie sie interesowac czytaniem ksiazek wypozyczanych w bibliotece :/ Ale z takich zainteresowan praktycznych to wszystko kosztuje niestety. A wszyscy sie oburzają jak ktos mówi ze nie ma zainteresowan. Moze nie ma kasy.

Gość tez tak mysle
oczywiscie miało być motoryzacja*

niestety to prawda w większości przypadków, zwłaszcza jeśli chodzi o takie \"modne\" hobby, typu właśnie sporty (wymagające sprzętu), fotografia, granie na czymś, np. gitara elektryczna - o tego trzeba dokupić wzmacniacz, przetwornik itd. smutna prawda - nie ma nic za darmo :) ale czytanie książek z biblioteki to też fajne zajęcie i rozwijające (o ile to jakieś mądre książki)

Gość Ja tez tak mysle i dostaje
szału jak ktoś pyta czym sie interesuje. Od razu mam ochote odpowiedziec ze niczym bo nie mam kasy

Gość Cala ..
Zgadzam się z Twoim zdaniem ... Ja zainteresowałam się tańcem ... przecież taniec w domu to prawie nic ! A więc musiałam zapisać się na kurs tańca, teraz dodatkowe warsztaty ... Bez kasy nie ma niczego ! ;/

Prawiczek, ale koniecznie musisz sie z tym wpieprzac we wszystkie inne tematy?

Nie ja zakladalam temat, ale nie wiem co chcesz komu rzeczowo pokazywac, przeciez jak ktos ma zainteresowania, to wie że kosztują i tyle :D

tak, prawiczku, znając Ciebie, zapewne wytatuowałeś sobie na czole słowa "jestem prawiczkiem", więc nie dziwne, że każda dziewczyna od razu to widzi :p

Strasznie wkurzający jestes z tym wpierdzielaniem sie w kazdy temat. Nie wiem załóż własny topic na swój temat czy cos, bo strasznie działasz na nerwy

Gość torba na zakupy
ja mam dużo różnych hooby chyba nawet za dużo bo o częsci juz zapomniałm nawet :P ale wcale dużo kasy nie trzeba to bzdura każdeo stać np na aparat, choć te pare miechów porobić i już jest no chyba że ktoś ma naprawdę ciężko z forsą

Gość No ja tam nie wiem
Może na jakiś aparat najmniej skomplikowany to kazdy moze zarobic, ale ja nie wiem czy bym sie odwazyla powiedziec ze interesuje sie fotografią mając najbardziej szajski aparat z mozliwych. Zreszta - moj wlasny przyklad, aparat mam ale kompa mam tak starego ze nie da sie na niego zrzucic zdjec z aparatu hehehhe

Znowu ten pieprzony prawiczek zepsuł temat. A co do zainteresowań to są różne jedne wymagają dużych pieniędzy ale warto się starać i zarabiać te pieniądze by móc realizować swoje hobby. Człowiek bez zainteresowań jest strasznie pusty.

Gość kknd18
popieram, prawiczku, zastrzel sie juz, blagam

Gość T A K ZGADZAM SIE

Gość No ja tam nie wiem
Ja sie wlasnie z tym nie zgadzam ze człowiek bez zainteresowan jest pusty. Ma pusty portfel, nic poza tym :D

Tylko że właśnie nie ma co zwracać uwagi na to co sobie pomyślą inni i realizować swoje pasje mimo iż dla kogoś mogą się one wydawać strasznie glupie. A co do fotografii to proszę cie, to jest bardzo tanie hobby. Tutaj znacznie liczy sie wrażliwość, talent.

Gość No ja tam nie wiem
drogie hobby bo nie mam kasy na nowy komputer :P

Gość aaaaaaabbbbbbb
pasja = kasa

Gość kornelkaa
a ja sie nie zgadzam:o jesli ktos naprawdę lubi np zajmowac sie fotografia to przyzwoita lustrzanka analogowa kosztuje 200-300 zł a nawet taniej jak komus wystarczy jakis stary model:o a jesli ktos uwaza ze dobre zdjecie zrobi jedynie cyfrówa za 3tys to jest śmieszny i bardziej chce miec aparat do szpanu niz interesuje sie fotografia:D podobnie z innymi sprawami np jazda na nartach czy snowboardzie.. wiadomo ze jak czyjs stan wolnej kasy wynosi ok 0zł to wiele nie zdziala, ale tez nie prawda jest ze trzeba miec wielkie pieniadze zeby robic cos ciekawego🖐️

Gość Pasja kosztuje
Np. zbieranie płyt z muzyką, czasem to i tysiąc złotych miesięcznie

a jjedyne zainteresowanie prawiczka i kropki 1987 to imprezy i pice :O 🖐️ przyznawałsi, że pracuje głónie po to żeby mieć na imprezy super hobby "podobnie z innymi sprawami np jazda na nartach czy snowboardzie.." sprzet... nawt nie ch będzie stary i zdobyczny :D ale dojazd w góry xxx zł, wynajęcie pokoju xxx zł, wyciąg xx zł, itd 🖐️ sporo sienazbiera... a jak zarabiasz przeciętnie to cięzko będzie odłożyć na 1 wyjazd rocznie