Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyzeej

Czy zgadzacie się że żeby mieć jakiekolwiek zainteresowania, konieczna jest kasa

Polecane posty

Ok zgadzam sie że musi to być aparat za 3 tyś, ale to jest jednorazowy zakup na który stać praktycznie każdego.

Gość No ja tam nie wiem
upieram sie ze aparat to nie wszystko. ja mam aparat cyfrowy, dupiaty, ale mam, ale nie mam komputera i nic nie zrobie w zwiazku z tym.

Gość kornelkaa
ale macie problemy:o jakby sie tak czepiac to nawet chodzenie na piechote jest kosztowne bo trzeba buty kupic;) jak ktos chce cos robic to szuka sposobu a nie biadoli, no chyba ze ktos nie ma doslownie ANI GROSZA to wtedy moze hobbystycznie jedynie latem isc na grzyby a w zimie ulepic bałwana :D 🖐️

Gość No ja tam nie wiem
Nie czepiamy sie tylko tak jest

Gość kornelkaa
na grzyby mozna tez dojechac rowerem albo jakims PKSem ale cóż mozna tez usiasc i sobie myslec: gdybym to ja mial kase to zaraz bym byl swietnym fotografem (mimo ze teraz nie robie zdjec w ogóle), zwiedzalbym cały swiat (mimo ze teraz nawet do Pragi czeskiej sie nie rusze) itp itd...

Gość Czarne Diabełe
można np grać na nerwach i śpiewać prawie za darmo :D Każde hobby coś kosztuje nawet rzeźbiarstwo czy malarstwo . Tylko kwoty przeznaczane na hobby mogą być różne co innego zestaw ołówków a co innego sprzęt do wspinaczki górskiej czy base jump .

Gość buubka
Hobby prawika to zajaranie lolka wieczorem na spacerze z psem:D

Gość Czarne Diabełe
Moim hobby są kobiety niestety nie rozumiem ich i ciężko mi jakoś poderwać ale ciągle się staram ps w moim wypadku nie wydaje więcej niż na kawę / pizzę dla dwojga i kwiatka więc to stosunkowo nie drogie hobby

Gość Jak juz poderwiesz to
bedziesz musial wziac kredyt :D

Gość tez sie zgadzam