Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hrabia Szlachcic

Dla grubych dziewczyn - poradnik jak zdobyć partnera

Polecane posty

Najsam pierw czeba upatrzyć jakiegoś osobnika płci męskiej. Później czeba do niego podbiec - ino tak cichaczem! Najlepiej zrobić to na trawie, bo wtedy nie będzie wyczuwalne tętnienie ziemi. Następnie go przewrócić i przygnieść. Trzeba mieć też przyszykowanego księdza, który udzieli wam szybko sakramentu, póki delikwent nie może się ruszyć. Partner zdobyty :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poplakalam sie ze smiechu!=D

Gość hehehhe dobre

Gość szczupła i niebrzydka
A jak jestem szczupła i podobno niebrzydka i chciałabym zdobyć pewnego faceta, ale nie jakiegoś tam tylko konkretnego to też mi poradzisz? Tylko dodam, że facet jest piekielnie inteligentny. Ja może głupia nie jestem ale ten chłopak jest naprawdę wybitnie inteligentny. I właśnie się zastanawiam czym takiemu wybitnie inteligentnemu facetowi można zaimponować.

Gość Głos społeczeństwa
Znasz ten sposób z autopsji ??

Gość Głos społeczeństwa
Szczupła i niebrzydka - wysokie IQ i niskie BMI. To powinno wystarczyć.

Gość szczupła i niebrzydka
Niskie BMI jest. Ale IQ nigdy nie mierzyłam. Nie mam specjalnych powodów, żeby uważać, że jest niskie, niemniej jednak boję się, że wyjdę przy nim na jakąś idiotkę. Ale w ogóle czy wypada pokazywać facetowi pierwsza, że byłabym nim zainteresowana? Dotychczas to faceci wykazywali zainteresowanie mną. Pierwszy raz mi się zdarza, żeby mi się ktoś podobał, ale nie wykazywał jakiś specjalnego zainteresowania mną.

Gość bardzo zabawne
bardzo jesteś zabawny, naprawdę. ;] nienawidzę kiedy ktoś się w ten sposób nabija z ludzi... chyba masz poważne kompleksy

Gość gitarra
jak zdobyć szlachcica harbiego? jakowoż osobnik ten jest obeznany z techniką szturmową grubych kobiet, kobiety owe powinny użyć na niego podstępu. A mianowicie podstępnie powinny one użyć lustra. Pod osłona lustra, w którym to hrabia szlachcic zaintrygowany znienacka zacznie się przeglądać podziwiając swą wspaniałą prezencję zapominając o bożym świecie, podejść one powinny na jak najbliższą odległość a nastrpęonie stosować technikę jak w instrukcji- wpierw odrzucając lustro,oczywiście. Można tez próbować lustrem owem hrabiego szlachcica ogłuszyć (zależy od gabarytów lustra i ramy) :D

Gość All My Faith Lost ...
jestem gruba, ale nie musiałam zdobywać partnera, to on zdobywał mnie i jesteśmy już razem 3 lata... jak widać tutaj to szczupłe i ładne są częściej zdesperowane :D :D :D

Gitarra, żeby mnie zdobyć wystarczy pokazać kawałek odsłoniętych ramion i już nie myślę o nikim innym :P Nie komplikuj spraw, które można załatwić w sposób prosty :P

Gość martys
ale as z ciebei masz poczucie humoru nie ma co :):):):)

Gość Hrabia Szlachcic
Tylko że teraz nie mam pojęcia jak się na powrót zrobić na czarno :P

Gość Hrabia Szlachcic
Niech to szlag :P

Gość Hrabia Szlachcic
Pora odnowić temat :P

Gość hrabia szlachcic
ten na czarno to był podszyw