Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman II

Co SIĘ DZIEJE Z TYM ŚWIATEM!!!!

Polecane posty

Za moich czasów była moda na jazz! Była Nirvana. Była metallica! Królowała piosenka Shiny Happy People, i Alanis Morissette z tekstami o czymś! A teraz muzyka sprowadza się do czegoś takiego (JEŚLI URODZIŁEŚ SIĘ PRZED 1985 TO MOZE BYĆ DLA CIEBIE CIEŻKIE PRZEŻYCIE): http://w992.wrzuta.pl/film/3qxX0LoM6i4/lady_gaga_-_lovegame_egoisci.pl :O:O:O:O:O:O:O CO SIĘ KURWA MAĆ DZIEJE Z TYM ŚWIATEM!!!!!!!!!!!!

Eric, tamte dinozaury juz wyginęły. Dziwne, że jeszcze się nie rozsypałaś i przystosowałaś do nowego świata ucząc się obsługi komputera.

Gość lopka pipka
skoro dzis moga spiewac tacy jak mandaryna, to o czym tu mowic:O

mam 18 lat...słucham Nirvany zawzięcie:) w ogole lubie wszystkie odmiany rocka;) jakies lady gagi są mi obojetne... co Ty na to? :D

Lady Gaga? Bosz... kto takie gówno tworzy. Głupie piosenki bez przyszłości, przekazu. Metallica nadal jest bogiem. Paktofonika, kaliber, linkin park, to tylko jedni z wielu wielkich.

a tam dupczysz ja nadal słucham nirvany i metallicy ( nirvany moze troche mniej bo bardziej np lubie cranbierries i pantere )

Gość
oj tam... jak nie zapomniales starych idealow,mozesz ich nauczyc swoje dziecko ;) u mnie w domku sluycha sie muzyki klimatycznej typu nirvana,linkinpark, metallica, iron maiden, queens, troche punka, rocka,poezji spiewanej... cierpialam lam pracowalam w piekarni a tamprzez 8-12 godz dziennie przeboje typu feel albo \"4 lataaaaa\" :/ wszystko zalezy od podejscia choc ja tez boleje nad faktem, ze teraz wmediach glownie dody i feele... albo reklamy typu- jerstli chcesz wygrac samochod wyslij smsa o tresci TAK na nar... jesli nie chcesz wygrac,wyslij sms o tresci NIE na nr... albo wyslisms a powiemy ci jakijestes kierowca/ czy powinnas schudnac :/ najgorsze, ze ludzie sie na to nabieraja... zenada... chyba im solara mozg wypalila...

Tak to już jest, kiedyś żeby tworzyć muzykę trzeba było mieć talent, umieć śpiewać, grać, komponować..a teraz? teraz to stanie murzyn za adapterem, pomiksuje, komputer porobi .dup..dup..dup i to już jest zajebiste..

ehh sa ludzie ktorzy tworza zajebista muzyke.. tyle ze jak taki ma sie wybic skoro wiekszosc ludzi slucha popu i hiphopolo :/ Dżem tez uwielbiam, tak samo jak ściganych

Gość
tia a teraz sa piosenki emo typu "jak mi zleeeee" albo o niczym tylko wkurzajaca melodyjka, ktora potem lazi za czlowiekiem, i golelaski w teledyskach....

Gość miauka cholera
pierdolicie ja slucham rocka i zaden syf mnie nie jara typu doda gosia andrzejewicz feel:o

Gość
teraz na 4 jeden s bardziej inteligentnych inaczej programow- hole in the wall... ja zawsze mialam gdzies czy komus sie podoba co slucham, ich problem ;p