Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam hm

Sa tu wegetarianki które jedzą ryby ?

Polecane posty

Gość szukam szukam hm

Gość hodowca włosów w nosie
jezeli wegetarianka jadlaby ryby to nie nazywalaby sie wegetarianka tylko wszystozerca wstukaj to sobie do glowy, chyba ze chodzi ci o osobe ktora stara sie zdrowo odzywiac i od czasu do czasu je ryby ,mozna to podpiac pod makrobiotyke chociaz wiem o co ci chodzi ale brac wegetarianska zje cie za to okreslenie ze wegetrianin moze jesc ryby, albo rybki albo akwarium jak ktos je same rosliny to moze sie nazwac wegetarinianem a jak doklada do tego jakiekolwiek mieso to jest po prostu wszystkozerca

Gość
ja jem rybki...wsumie od lat 3,5jestem wege, od 2 jem rybki, bo kiedys poltora rtazazemdlalam po oddaniu krwi.. a wege z rybkami nazywa sie semiwegetarianizm i to tez jest wege ja wiem,ze rybki kiedys zyly i mialy oczka, ale jedzac rybkimoge zrobiz duzo wiecej dobrego,ludziom zycie ratowac krewka i szpikiem, wiec czuje sie rozgrzeszona :) autorko a co??

Gość wegeasia
Jestem wege od 5 lat, nie jem ryb, regularnie oddaję krew... więc chyba nie w tym tkwił problem. Naprawdę uważasz, że jedząc zwierzęta nie przeczysz jakoś nazwie czy idei wegetarianizmu?

Gość gilsma009
nie jem 10 lat ni miesa ni ryb i wszysko jest ok badania tez