Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agucha_o9o

Okopne wory

Polecane posty

Gość Agucha_o9o

Witam :)) .. dziewczyny, może znacie jakieś dobre kremy na wory pod oczami .. ?? .. mam wiecznie sine, wielkie, okropne wory .. nawet podkład nic nie daje :(( chłopak oczywiście mówi ze przesadzam, ale wiecie jak to chłopaki :D .. męczy mnie to już ..nawet jak bym spała 14 godzin to je mam .. znacie jakieś dobre kremy albo podkłady ?? ..

Gość Spokojna1
Zrób sobie badania dokładne. Poza tym wory to nie sine oczy to co innego. Sine są przy robalach. Miałaś kiedyś robale, zbadaj się na robale.

Gość ROBALE
?!?!O FUUUUUUUUUUUUUUJ

Gość Bandziorno Mikele
Co fuuuu? Robale są wszędzie i bardzo dużo ludzi je ma. Tylko u niektórych dorastają a u niektórych organizm trzyma je na wodzy. Cały świat to zwierzęta mniejsze czy większe. Sine oczy mogą też być od nerek, nawet chyba przeważnie.

Gość Agucha_o9o
nie mam robaliii ;PP .. bez przesady xD .. poprostu mam wory pod oczami .. gdy się nie wyśpie one są okrutne .. są ruzne kremy tylko nie wiem jakie moge spokojnie stosować zeby nie wydac niepotrzebnie kasy a zeby pomogły .. _

Gość Agucha_o9o
jeju nie straszcie mnie.. może serio przejdę sie do lekarza..

Gość Agucha_o9o
gdy miałam 4 lata miałam preblemy z nerkami ale w zyciu bym nie podejżewała ze to może byś związane z tym .. .. o ile może .. .. ;P ogólnie sądze ze to jest poprostu efekt uboczny mojej urody .. hehe .. dla tego pytam o krem, albo podkład

Gość ewuniaa..
nie tragizujcie i nie straszcie dziewczyny, ja od zawsze miałam takie delikatne sińce pod oczami a nie jestem na nic chora widać taka nasza uroda;)

Gość Spokojna1
Jak nie jak tak, nerki ewidentnie, po prostu zle funkcjonuja byc moze nawet od leczenia. Mozesz sie tym zainteresowac to poprawisz sobie zdrowie i wory znikna, najlepsza bylaby mieszanka ziolowa na oczyszczanie no i odpowiednia dieta. Nie ma to znaczenia czy spisz czy nie, kiedy sie niewysypiasz po prostu organizm sie nie oczyszcza, kazdy kto ma zaburzenia w organizmie i sie niewyspiten odczuwa jakies dolegliwosci wzmozone. A to ze spisz dlugo i nie znika to znaczy ze cos jest nie tak wlasnie. Do lekarza idz tylko aby sie ew zbadac ale nie bierz zadnych prochow.

Gość Agucha_o9o
nie biore prochów ani antybiotyków bo to organizm niszczy xD :PP więc wole nie brać.. ae dzieki za informacje prejde sie na pewno.!!