Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelec

Śmieszne texty waszego młodszego rodzeństwa!!!

Polecane posty

Gość pawelec

mama piła kawe z przyjaciółką w salonie który jest naprzeciwko drzwi od łazienki w której przy odwartych drzwiach robiła siusiu moja 4 letnia siostrzyczka... mama:weronisiu zamknij drzwi od łazienki może my nie chcemy patrzeć na twoją pupe weronika:a ja nie chce patrzeć na wase mordy!!! jadłem w tym czasie obiad i pół stołu oplułem... inna sytuacja : poszliśmy na plac zabaw z moją dziewczyną i małą młoda oczywiście robiła rozpierduche w piaskownicy i sypała piachem na inne dzieci jakiś dziadek zwrócił jej uwage a ona spojrzała się na niego i walneła text "spieprzaj dziadu" myślałem że staruszek kopnie w kalendarz był w takim szoku

Gość xhemile
skądś się dzieciak uczy, tylko pogratulować..

śmieszna ta mała jest tylko szkoda że taka pyskata. można się pośmiać, owszem ale chyba wypada zwrócić jej uwage że się tak nie mówi

Gość ostatniaa
co jest w środku kaloryfera? młodsza siostra: ogień, bo zawsze jest gorący. :D

Gość
sytuacja sprzed lat kilku wracam do domu, brat mowil ze ktos do mnie dzwonil pytam kto a on ze nie pamieta, tylko na:"D" byl no to zaczynam do pytac o wszystkich mozliwych znajomych na D... w koncu wpadam na pomysl: - A moze to Adam byl? (brat) ,uradowany- Tak!! (ja), zpowatpiewaniem- to co wkrecasz, z4e na D (brat)- bo on najpierw powiedzial ":dzien dobry" ...

Gość pawelec
no łaśnie chyba od moich kumpli podłapała

Gość sis debi
przyszedł do mnie mój chłopak i miał zostać na noc oczywiście moja mała sis 5 latka siedziała z nami w pokoju było juz póżno i kuba miał u mnie nocować mała:to ty bendzies spał z darią? kuba:tak będe a co ?? mała: wies co tyko się nie ssikaj do łóżka bo dalia sie wkuzy... myślałam że się posikamy ze śmiechu!