Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nickolaaaa

Jak go sobie z glowy wybic

Polecane posty

Gość Nickolaaaa

No wlasnie jak, podam ze to znajomy, nie moge przestac o nim myslec, siedze i mysle, co robi w tej chwili, szukam na nk, sledze gg itd, mialam z nim kontakt ale sie urwal, a glupio mi tak znow mu napisac esa bo probowalam ale on nigdy od siebie nie napisal, na dodatek jestem strasznie zazdrosna, jak sobie pomysle ze on moze z jakas lala sie zadawac ahh, no ale coz mam zrobic przeciez nie wyznam mu ze sie w nim bujam, help bo dostaje jakiej obcesji...

Gość martys
jestem w takiej samej sytuacji co ty poznali nas wspolni znajomi on byl mna zachwycony a ja nim nie odzywa sie do mnie bo nie wie jak ma to rozegrac nie wiem o co chodzi :(

Nickolaaaa no niestety najlepiej to powiedz mu o swoich uczuciach albo ciebie "odtrąci" albo będzie z tobą bo nie ma sensu abyś się z tym męczyła cały czas

Gość Nickolaaa
Dzieki za zrozumienie:) Marys dokladnie tak samo, tez byl mna zachwycony wymienilismy kilka esow a pozniej nic Levviatan masz racje ile mozna sie meczyc, ale niestety niestac mnie na taka odwage;/ Jest jeszcze maly problem do niedawna bylam z jego kolega ale to sie skonczylo wczesniej niz zaczelo i moze on mysli ze nie chce sie miedzy nas wtracac?