Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydraaa

Czy to dobrze ze pozwolilam facetowi...

Polecane posty

Gość wydraaa

Oboje mamy po 19 lat, jestesmy ze soba od 2 miesiecy, nie uprawiamy jeszcze seksu, dotychczas byly pieszczoty, zadowalalam go reka i zawsze odsuwał moja dłoń przed wytryskiem, dzisiaj jednak poszlismy "krok" dalej i wytrysnal na moj brzuch...i teraz mam dylemat czy to dobrze w sumie ze tak wyszlo, ja tego chcialam owszem, dla mnie to bylo takie polaczenie z Nim w pewnym sensie...tylko teraz mam dziwne rozkminy czy to dobrze i co on sobie pomysli...

Gość taka sobie jedna jestem
? w ogole nie widzę problemu w tym co zrobiliscie, to normalna rzecz, wytrysnął, widac jest normalny i zdrowy, a ze na brzuch to co? na twarz bys wolala? a z seksem sie nie spieszcie! dogadzajcie sobie i cieszcie sie tym :D

Gość keo.
och! toż to jest problem kosmicznej wagi! :D:D

Gość 5534141435
idź lepiej poczytaj ksiazki... ;/

Gość wydraaa
Wiem, ze moja wypowiedz moze wydawac sie smieszna i pewnie troszke jest w tym racji ale teraz mam takie zawirowanie mysli dotyczace tej sytuacji... z seksem sie nie spieszymy, ja jestem dziewica on przezyl juz swoj pierwszy raz, nie naciska ani nic z tych rzeczy, jest kochany i to bardzo, tylko nie wiem wlansie co on sobie mogl o tym pomyslec ze ja chciałam tego aby wytrysnął, czy to nie bylo dziwne? moze "dziwne" jest tu nieodpowiednim slowem ale nie potrafie jakos inaczej tego nazwac... nie rozmawialiśmy o tym bo On nie potrafi rozmawiac o seksie ani o tej sferze zycia, wiem dziwne jak facet mógł uprawiać seks nawet o tym nie potrafiąc rozmawiać...

Gość taka sobie jedna jestem
jak ci z tym bardzo zle to powinniscie pogadac, w ziwazku ne powinno byc sekretow a tym bardziej takich w ktorych to jedna strona czuje sie zle, on powinien sie cieszyc ze sobie upuscil i to na ciebie,facetow to kreci, nie msl o tym dziewczyno! :)

Gość wkurwiona przekliniara
dziewczyno zrobilas bardzo dobrze trzeba si3e przelamac

Gość wydraaa
Dziękuje za Twoje wypowiedzi taka sobie jedna jestem:) Ogolnie to jest tak, ze ja jestem otwarta na sprawy pieszczot i bliskosci z Nim, czasami lubie powodzic Go za nos, sprawia mi przyjemnosc gdy widze podniecenie na Jego twarzy, potrafie sie cieszyc jego ciałem i potrafie otwarcie o tym rozmawiac...On jednak twierdzi ze nie umie rozmawiac o tych sprawach, jak zapytam o cos to odpowie szczerze ale nic sam od siebie, nigdy nie zaczal na te tematy rozmawiac...

Gość wydraaa
Moze jeszcze ktoś się wypowie?

Gość szparek
Ja się jeszcze wypowiem. Nie mogliście z tym poczekać do poniedziałku?